Злепоставиха Лили Иванова с кадри зад кулиситеВ социалните мрежи се появи страховито видео, на което се вижда Лили Иванова в ужасна светлина. Видимо певицата не може вече да стои на краката си, а гледката е особено мъчителна за нейните почитатели. 

Примата на естрадната музика не може вече да се движи сама, необходима й е подкрепа, за да се придържа за някого. 

На видеото ясно се вижда, че Лили вече се е прегърбила и използва гардовете за упора, но категорично отказва да се появи с патерици или бастун, цитира "Блиц шоу". 

Клипът е заснет бекстейдж и показва как Лили се подпира за двама охранители, които й помагат да излезе на сцената. Крехката прима видимо залита, а гардовете й служат като патерици.

Това обяснява и слуховете, че концертът, който подготвя през декември, ще бъде прощален. 85-годишната звезда не се отказва от сцената и продължава да прави концерти. Но най-вероятно тази година ще й бъде за последно, тъй като здравословното й състояние вече не го позволява. 

В момента билетите за зала „Арена армеец“ вървят между 60 и 350 лева. Очакваната чиста печалба за певицата е около 1 милион лева. Колеги на певицата смятат, че предвид здравословното й състояние, този път може да бъде седнала на столче и така да изкара изявата си


Четете още:

🔴 Чоткин спечели шестия сезон на "Хелс китчън"

🔴 Мрежата гърми след фаталното меле с Кирил Петков: Що за просташко и цинично поведение?! СНИМКИ

🔴 Почина светилото в хирургията проф. Петър Учиков

Източник: Petel

Коментари

горе