Слави Трифонов отправи 13 въпроса след катастрофата с кола на НСО и Кирил ПетковСлави Трифонов написа пост във фейсбук след катастрофата с починал човек, в която участва и съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

Ето и целият текст, публикуван от шоумена:

"Кола на НСО, в която са се возили съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков и неговият ПР Найо Тицин, удари друга кола на входа на Аксаково, община Варна. Шофьорът на другата кола е починал, а жена му е в тежко състояние. Съболезнования на близките на починалия човек. 

Тази катастрофа поражда много въпроси. И те са следните:

Първи въпрос: Спомняте ли си какво каза на 13 декември 2021 година Кирил Петков като министър-председател? Каза, че няма да ползва НСО и ще ходи пеша! 

Втори: Днес пеша ли е ходил, или е бил в кола на НСО?

Трети: Като какъв Кирил Петков е бил в кола на НСО? Той не е нито министър-председател, нито председател на НС, нито президент.

Четвърти: Колко пъти коли на НСО са предизвиквали катастрофи с наглото си шофиране по пътищата?

Пети: Дали мислите, че при този зверски удар, след който има починал човек, колата, в която е бил Кирил Петков, се е движела с разрешената скорост?

Шести въпрос: Намираме се в предизборна кампания. Всяка една партия и всеки един народен представител са уведомени, че по време на кампанията не може да ползват за транспорт служебните коли от Народното Събрание. Кой е Кирил Петков?

Седми: Като какъв Найо Тицин се е возил в колата на НСО до Кирил Петков?

Осми: А знаете ли, че същият този Найо Тицин публикува веднага след тази трагедия ето тази снимка от катастрофата с безумния текст: “Човек не знае като се събуди какво му е писано да се случи през деня.” Тъкмо са убили човек и да качат във ФБ такава снимка, с такъв текст…

Девети: Според вас, осъзнават ли трагедията?

Десети: Знаете ли, че и Лена Бориславова редовно се вози в кола на НСО? Като каква?

Единадесети: НСО какво им е? Като плаж Корал ли - държавна собственост за лични нужди?

Дванадесети: Колко пъти още трябва да се случи нещо подобно, за да осъзнаем, че разни хора се мислят за привилегировани?
Докога?

И тринадесети въпрос: След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой?

Едва ли някой ще ми отговори на тези въпроси, защото тези, които трябва да ми отговорят, ще мълчат като риби. Или защото не искат да ми отговорят, или защото са гузни. Но аз мисля, че на повечето въпроси може да си отговори всеки нормален човек, който чете това, което съм написал. 
Няма такава държава!"


Четете още:

🔴 Лудост в Турция: Спад в тази стока, става за супер инвестиция, нашенците пощуряха

🔴 След грандиозната победа в "Денсинг старс": Неделя Щонова призна, че е отказвала...

🔴 Край на бурите и 31 градуса от този ден, обяви синоптикът Янков

Източник: Petel

Коментари

горе