Лили Иванова с тениска за 2 бона / СНИМКИЛили Иванова е на само естрадна прима, но и истинска модна икона. Кубратската легенда винаги залага на най-скъпите марки, като преди дни се издокара с тениска на модната марка "Баленсиага", която струва $860 или 1545 лева, видя Lupa.bg. Лили се е спряла на бял цвят от одеждата с накъсани детайли.

Изпълнителката на "Детелини" явно не е от звездите, които се отрекоха от модната марка след садо-мазо скандала с деца, в който се забърка „Баленсиага“ преди две години.

Припомняме, че Коледната кампания на бранда за 2022 г. донесе точно обратното на празнично настроение, защото на нея бяха заснети деца, които държат садо-мазо мечета. Скандалът обхвана две различни фотосесии, но поради една и съща причина – сексуализирането на деца и сексуалното насилие над деца.

Скандалът с "Баленсиага"

В една от рекламите децата модели държат плюшени мечета, които са облечени с кожени садо-мазо аксесоари, а в другата – фотосесия на актрисите Никол Кидман и Изабел Юпер – за декор са използвани документи от съдебно дело за детско порно. На част от снимките децата са заобиколени от празни винени чаши. След скандала много световни звезди се отрекоха от марката, но не и Лили, която тръгва на поредната си обиколка.

Днес започва турнето на Лили Иванова, което минава през 19 града, започва тази вечер от Благоевград. Концертът е от 20:00 часа в благоевградската зала „Скаптопара“.

На сцената ще бъдат музикантите от LI Orchestra – Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов-Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни, перкусии) и LaTiDa – беквокали, каза пред БТА асистентът на примата на българската естрада Николай Недеков. Целият екип е зареден с енергия да си свърши работата както трябва и публиката да остане доволна от нас, посочи той.

Публиката в Благоевград ще види и чуе Лили Иванова на живо за трети път в рамките на година и половина, след концертите през октомври 2022 г. и май 2023 г. 


Четете още:

🔴 Майката на Алек избесня: Бих го напляскала!

🔴 Майката на Ергенът очарова България и съсипа Маги

🔴 Слави Трифонов отправи 13 въпроса след катастрофата с кола на НСО и Кирил Петков

Източник: lupa

Коментари

горе