Ромина Тасевска срина "Съдебен спор", рейтинга падна с една третаВръща ли се Нана Гладуиш като водеща на „Съдебен спор“? Този въпрос си задават много от зрителите на популярното предаване за разрешаване на битови проблеми. Наскоро водещата беше гост в епизод №1000 на култовата тв рубрика и отново тръгнаха коментариите дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия.

В момента Нана живее със семейството си в Америка по настояване на съпруга й. Тя казва, че се наслаждава на всеки ден от живота си. В плановете й определено не е включено завръщането й в България.

Гладуиш се сбогува със сълзи на очи със зрителите и екипа на предаването през ноември 2023 г. След нея щафетата пое манекенката Ромина Тасевска, позната от „На кафе“, където беше панелистка. Футболната съпруга вече няколко месеца води предаването, като мненията дали се справя с новата си отговорност са силно противоречиви, но предимно негативни.

Според вътрешни хора, от Нова тв са отправили предложение на Нана да се завърне в ефир и чакат отговора й. Откакто предаването се води от Ромина Тасевска, рейтингът е паднал почти с една трета, твърди в. "Уикенд".


Четете още:

🔴 Цветанка Ризова на почивка с гаджето адвокат

🔴 Квартални пияндурници тормозят Миро и Лена

🔴 Зарязан ли е Боби Перуката от Мария Петрова?

Източник: lupa

Коментари

горе