Синът на Иво Аръков с рожден ден / СНИМКАПри все, че вече измина година от появата на малкия Тео на бял свят, Иво Аръков все още пази ревностно лицето му и досега не го е показвал в публичното пространство. Появявали са се фотоси, но предимно в гръб.

На 9 май синът на актьора отбеляза първия си рожден ден и по този повод получи поздравления от родителите си.

„Честит първи рожден ден, сърчице мое! Всеки ден с теб е магия, любов, щастие, смисъл. Ти си най-големият ми подарък. Благодаря ти за всичко. Съвършен си. Обичам те с цялото си сърце!“, написа майката Габриела Николаева.

Макар да е едва 21-годишна, тя много бързо свикна с новата си роля и сега се справя отлично с нея. Близките на хубавицата останали доста изненадани, когато им съобщила, че очаква дете. Родителите й се надявали, че първо ще завърши висшето си образование и едва след това ще създава семейство, но Габриела избързала с тази важна стъпка. Тя била толкова влюбена в Иво, който отдавна копнеел за бебе, че се навила да му роди. Голямата разлика във възрастта им не я смущавала – засега се разбирали чудесно и нямали противоречия.

Аръков има един брак зад гърба си и не планира пак да се жени, макар че приятелката му го дари със син. Преди няколко години той се обвърза официално с рускинята Евгения Брауни делеше един покрив с нея в Лондон, но за съжаление, тя почина внезапно през 2021 г., а обстоятелствата около смъртта й са неизяснени и до днес. Иво е признавал, че неочакваната й смърт е най-голямата травма в живота му.

Известно е, че красавицата е била от богато семейство, а и самата тя е печелела добре от работата си като юрист. Запознати твърдят, че Жени и Иво не са имали предбрачен договор, затова той е наследил част от парите и имотите, които тя е придобила по време на брака им.

Прави впечатление, че сега Аръков демонстрира охолен начин живот и редовно се кичи с дизайнерски дрехи и аксесоари. Той ремонтира и визията си. Артистът подмени естествените си зъби с така модерните фасети, за които брои близо 20 бона. Той имаше леко изкривяване на резците, което искаше да оправи, но, за съжаление, и новата му усмивка хич не е перфектна. Актьорът публикува в социалната мрежа снимка с жена си Габриела и бебето им, но вниманието на феновете беше приковано най-вече от зъбите му. „Като на кон са!", коментира се в социалната мрежа.

Суетният Иво може и да съжалява, че си е направил конски зъби, но вече е късно. Той не коментира къде си е слагал фасетите, а интернет потребители го сравняват с Благо Джизъса.

Аръков и друг път е отнасял негативни коментари относно визията си. Преди няколко години той тежеше близо 30 кила отгоре. Артистът изобщо не приличаше на себе си и казваше, че се е ошишкал заради роля. За щастие, с воля и упоритост успя да свали натрупаното.

„Бях 110 кг, сега съм 80. Спазвам стриктен хранителен режим и тренирам редовно. Имам силна воля и много бързо стопих излишните тлъстини“, разказвал е екранният Младен от сериала „Съни бийч“. В момента той е в чудесна физическа форма.


Четете още:

🔴 Иде ли краят на боите за коса?

🔴 Синът на Николай Бинев и Домна Ганева се ожени на 57 г. / СНИМКИ

🔴 По-пъргава от конете на Гриша Ганчев: Прочетете най-уникалната обява за кола на старо

Източник: За Жената

Коментари

горе