Готвят капан за Сашо Кадиев: Ето кой му взима мястото! / СНИМКАДали Сашо Кадиев ще продължи да работи в телевизията като водещ на "Кой да знае", е въпрос, който, оказва се, вълнува сериозно зрители и фенове на актьора.

Бъдещето на сина на Катето Евро пред камера изглежда леко разклатено, а повод за съмнения в това даде самият той наскоро, по време на едно от изданията на предаването, след като обяви, че съвсем скоро в отбор "Деколте" до Милица Гладнишка ще влезе и Гери Турийска. Кадиев видя явна заплаха в присъствието й!

"За трети път си тук, в това студио, признай си, искаш да ми вземеш мястото", подхвърли синът на Катето Евро в ефир, а дали в думите му има доза сериозно отношение или са само на шега, само времето ще покаже.

Съмненията бяха подплатени и от самата Гери Турийска, която отговори по двусмислен начин на репликата на колегата си - че е възможна и рокада.

"Те да си преценят, продуцентите, не знам какво да кажа", заяви тя и провокира Сашо да каже, че ще я покани още веднъж, за да преценят продуцентите окончателно.


Четете още:

🔴 Джулиана Гани не издържа и призна всичко за лихварите и колко дължи

🔴 Легенда в бокса си отиде, треньор на Кубрат Пулев

🔴 Синоптикът Петър Янков: Днес небето ще се стовари на тези места

Източник: Блиц

Коментари

горе