Диана Димитрова напусна „Зад канала"Актрисата Диана Димитрова напусна Малък градски театър „Зад канала“. Това обяви самата тя в социалните мрежи:

„Всяко ново начало идва от края на друго начало“. Благодаря за споделените мигове!" - написа актрисата в социалните мрежи. 

Хубавицата излиза въобще от професията, след като обвини колегата си Юлиан Вергов в насилие, а той и заведе дело за клевета, което върви в момента. Тя ще играе и последни представления като Ирина в „Тютюн“, продукцията на варненския театър.

„Нямам думи... За 11-и път в София “Тютюн” е продаден за нула време… Допълнителните дати са: 20 юни - Смолян, 22 юни - Батак, 24 юни - Правец, 25 - София, ще бъда Ирина за 65-и последен път. Благодаря ви“, каза тя.

“За тази раздяла не искам да говоря, защото ми застава буца на гърлото. Колегите ми са изключителни. Знам, че в живота никога няма да ми се случи нещо по-силно от театралната сцена”, добави още Димитрова.


Четете още:

🔴 Така се понижава холестерол без лекари и лекарства

🔴 Български бизнесмен: Мит е, че българинът е работлив. Има си по два апартамента и му е важно да има салатка с чушки на масата

🔴 Българска фирма ще рециклира по 10 тона батерии на ден от Тесла, БМВ и Самсунг

Източник: lupa

Коментари

горе