Кирил Петков: Асен не е гей / ВИДЕО„Асен не е гей“. Това просто и директно признание за колегата си, който доскоро беше финансов министър, направи съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.  

Той каза това в подкаста на блогъра Любомир Жечев. Въпросът за сексуалната ориентация на финансист номер едно в ПП не беше зададен, но Петков незнайно защо реши да го изясни:

„Дали си гей или не си, няма лошо, това си е личен избор. Какво се случва в твоето семейство, в твоите връзки – това са си лични истории“.

Междувременно съпредседателят на ПП призова всички, които имат записи за тях да ги пуснат "утре". „Всеки път, когато някой ми е намеквал - „Кириле, внимавай, че нещо си там може да се случи“, моят отговор винаги е бил: „Моля те, предавай, на който ти казва още утре всичко да изкара. Ама още утре. Когато нямаш нещо, от което да се страхуваш - това е целият номер. Казваш им: „Пускайте всичко, давайте! Ако имате видеа – пускайте ги, ако имате записи- пускайте ги!“, заяви Кирил Петков.

Той дори отправи и призив, като се обърна директно към камерата:

„За всички, които ме гледат и имате скрити записи, скрити страшни работи - пускайте ги УТРЕ. Давайте, не ни е страх! Не може да ни шантажирате. Всичко пускайте!"

„Ако не те е страх, спираш да бъдеш хващан“, обяснява Кирил Петков. Според него единственото нещо, което би могло после да ти „направят“, е „да те омаскаряват през медии“.

„Не можаха да ни гепят, да ни купят - единственото е да пишат по 3000 статии на ден, на месец, за да ни омаскарят – че сме груби, прости, а номерът е, че сме свободни“, заяви още Кирил Петков. 

За публикуваните записи от сайта „Афера“ съпредседателят на ПП отново заяви, че били монтаж, били с лошо качество, за да се манипулират.

„Не съм искал милион и половина, а обясних, че толкова ни струва кампанията. Човекът, с когото говоря, не е Пламен Бобоков, а мой приятел“, категоричен бе Петков.


Четете още:

🔴 Глория избухна срещу бившия си зет

🔴 Диана Димитрова напусна „Зад канала"

🔴 Така се понижава холестерол без лекари и лекарства

Източник: lupa

Коментари

горе