Слави Трифонов за катастрофата край Варна: Кирил Петков замита следиАсфалтирането на път с цел прикриване на следи също е престъпление. Кой може да нареди да се асфалтира път, за да се прикрие, че няма спирачен път, или каква е била скоростта, и това с цената на човешки живот?! Кой може да направи нещо подобно?

Това каза в ефира на телевизия 7/8 лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов. Той коментира катастрофата със смъртен случай, в която участва Кирил Петков, един от лидерите на "Продължаваме промяната - Демократична България".

"В България, страна член на ЕС, някой нарежда да асфалтират пътя, с което да се прикрият следите, защото има смърт. Резултатът от това е никакъв. Не знам някой разследва ли тези хора, опитва ли се да обясни, как е възможно", коментира Трифонов, видя Факти бг. 

Той бе категоричен, че служителят на АПИ не може просто да бъде уволнен. Това е престъпление, което законът го квалифицира на много високо ниво, коментира Трифонов.

"Ако искаме да живеем в нормална държава, тя трябва да бъде законова и във всяка законова държава това трябва да бъде разследвано, анализирано и хората, които са участвали, трябва да бъдат вкарани в затвора. Трябва да бъде ясно, да бъде изяснено, какво се е случило, защото има смърт", коментира лидерът на ИТН.

Когато един човек е лъжец, той лъже много хора, защото има интереси, а може и да е патологичен лъжец, коментира Трифонов по отношение на "Продължаваме промяната - Демократична България" и напомни, че е осъдил Кирил Петков за 50 хил. лв.


Четете още:

🔴 50 минути след полунощ българско време двойно земетресение в любим залив на нашенците

🔴 Баща и син наливат пари в мощен проект в Рупите

🔴 Откриха мъртъв служител на аквапарк в Несебър

Източник: Petel

Коментари

горе