Повдигнаха обвинение на бореца Кирил Терзиев за закана за убийствоСофийската районна прокуратура съобщи, че олимпийският медалист Кирил Терзиев е с наложена мярка за неотклонение "подписка". Той е обвинен в закана за убийство, информира "Нова телевизия".

В ефира на "Здравей, България" плеймейтката Светлана Гущерова разказа, че е била ударена от бившия шампион по борба и олимпийски медалист Кирил Терзиев пред очите на децата ѝ. По нейните думи той е счупил предните ѝ зъби и откъснал част от косата ѝ през прозореца на колата.

Сигналът е подаден на 3 юни в полицията. Първоначално Терзиев е бил обявен за общодържавно издирване, но в днес сам се е явил в столичното 4-о районно управление.

Иззети са записи от камери за видеонаблюдение, властите търсят свидетели на случката. Предстои изготвянето на експертизи и провеждането на разпити. Разследването по закон е два месеца, но може да бъде удължено.

Според източници на NOVA от разследването експертизата е установила, че има засягане на фасетите на 36-годишната жена, но няма избити зъби.


Четете още:

🔴 Одобриха изплащането на 9,3 млн. лв. на хотелиери за разселените от Украйна

🔴 Сашо Кадиев отряза Натали за сватбата: Свършиха ми поканите!

🔴 Хороскоп за 6 юни четвъртък: Да пие сок от нар зодия

Източник: Petel

Коментари

горе