Съдебен спор: Жоро Игнатов осъди "Софийска вода"Главният редактор на предаването по Нова телевизия "Съдебен спор" Жоро Игнатов, който е и адвокат, осъди "Софийска вода". Новината съобщи самият той в социалните мрежи. Дружеството е осъдено да заплати на юриста общо 500 лева. Жоро Игнатов публикува и решението на Софийски районен съд.

"Закупих от „Софийска вода“ АД четири скъпи водомери с дистанционен отчет, които бяха монтирани от служители на дружеството. Вместо коректно отчитане на водомерите, започна съществено разминаване в показанията. Поетът Яворов е написал по-малко любовни писма, отколкото аз жалби до „Софийска вода“. Принудих се да се откажа от дистанционното отчитане на водомерите и да заведа дело", описа сагата си главният редактор на "Съдебен спор".


"С влязло в сила решение „Софийска вода“ АД е осъдено да ми заплати сумата от 500.00 лева – представляваща обезщетение за претърпените неимуществени вреди, в резултат на допуснатото от тяхна страна неизпълнение по договор за доставка на вода и предоставяне на ВиК услуги. Това е прецедент в съдебната практика.

Естествено, че не го направих за парите. Убеден съм, че когато не защитаваме правата си, губим достойнството си", заяви адвокатът.


Четете още:

🔴 Нана от Америка: Мъжа ми продаде бизнеса, харчим си милионите!

🔴 Християн Гущеров проговори: Дал съм 200 бона на бореца Кирил, рекетира ме! / ДОКУМЕНТИ

🔴 Линда затвори сладкарницата

Източник: lupa

Коментари

горе