Марков, "Величие": Да кажеш, че сме проруски популисти, е като да повърнеш върху непознат човекВрагът е в нашето легло. Виждате ситуацията в България. Нашата партия се роди от нещо, което притеснява общественото мнение. Ние сме естествени лидери на процеси, които са скрити в българския социум. Досега естествените лидери у нас не са толкова много.  

Това коментира пред БНТ шефът на "Величие" Николай Марков.

Ние сме уникални най-малкото с това, че за първи път се явяваме и влизаме в парламента. Ние сме носители на гражданския дневен ред и задачата ни е да го направим част от парламентарния живот, коментира той.

Нашите идеи не са националпопулистки. Ние не сме популисти. Да кажеш, че сме популисти с проруски интереси е като да повърнеш върху човек, когото не познаваш. Всичките ни видеа са качени на сайта. Там може да се види каква е риториката ни, посочи той.

Ние нашия модел сме го пробвали на местна почва. Отидохме в село Неофит Рилски, където имаше само изсъхнала трева и порутени къщи. В момента там има хора, има семейства с деца и със заплати от по 2 500 лева. Там хората си произвеждат продукцицята, вместо да си купуват продуктите от големите вериги, посочи той и допълни, че този проект не е от вчера, а от 15 години. 


Четете още:

🔴 Работник в "Лидл" без висше смая България с покупка за 400 лева

🔴 В този ден от седмицата идва дъжд, гръмотевици и градушки

🔴 Обвиниха Сашо Кадиев, че е неграмотен

Източник: Petel

Коментари

горе