Волгин потвърди, че става евродепутат и нападна „Величие": Те са дийп фейк на САЩВече бившият журналист от БНР Петър Волгин пусна видео в канала си в YouTube, в което благодари на избирателите на „Възраждане” и потвърди, че ще бъде депутат в новия Европейски парламент.

Той коментира, че няма как да е доволен от резултата от изборите, защото на първите три места са евроатлантически партии, а според него евроатлантизмът е „проклятието на България”.

Волгин заяви, че по принцип е за това да се появяват нови партии, но според него „Величие” ще имат същата съдба като формациите на Бареков, Яне Янев и Веселин Марешки. По негови думи, формацията е „дийп фейк” и „инструмент на САЩ”, защото са заявили позиция, че не искат излизането на България от НАТО.

„Няма крайно десни партии, които влизат в ЕП, това са национални партии, които поставят националните интереси над тези на САЩ и международния капитал”, заяви бившият журналист. Той допълни, че целта на евродепутати на „Възраждане” е да се обединят с тези формации в една група в ЕП.


Четете още:

🔴 Белгия ни попари с думи за Шенген!

🔴 Коментар: Слава Богу Хазарта е избран, ще има да папка

🔴 Земетресение разтресе част на България

Източник: Petel

Коментари

горе