Гаджето на Мария Бакалова изпоти фенките със / СНИМКИСинът на Мария Гроздева - Валери, който е и настоящ приятел на актрисата Мария Бакалова, подлуди фенките си с голи и палави снимки.

Напоследък Валери е станал много активен в социалните мрежи и го играе на недостъпен плейбой, което явно се харесва на гаджето му. Бакалова не спира да слага сърца под всяка снимка на любимия си, особено на тези, на които позира по кожа. 

Последните снимки на Валери, които сподели с последователите си, са направени на външен фитнес, а той е облечен само по шорти. Твърде вероятно външното съоръжение за тренировки е в някой морски комплекс, където Валери съчетава приятното с полезното. 

Негови приятели му се подиграват, че след участието си в "Денсинг старс" е станал голям инфлуенсър. Дори те не могат да познаят промяната в настроенията на Валери, който доскоро отричаше такива персонажи, в какъвто се превръща самият той. 

Не може да се отрече, че Валери има страхотна физика и със сигурност е мокър сън за много жени. 

Но най-важното за него е, че Бакалова го подкрепя и въпреки честите им раздели, отново намират път един към друг./show.blitz.bg


Четете още:

🔴 Удължава се срокът на временната закрила за бягащите от Украйна

🔴 Пълен обрат със сватбата на Лена и Миро: Кой обърка нещата

🔴 Ивелин Михайлов от "Величие": Ще строя град в града във Варна за 400 милиона лева

Източник: Блиц

Коментари

горе