Българин пропищя в Гърция: Нема да им стъпим на тия повече, причината е скандалнаБългарин остана неприятно изненадан от цените на плажни принадлежности в Гърция. По думите му са му поискали 10 евро за шезлонг, което не е приемливо според него. "И сега какво 10 евро за шезлонг? Няма да им стъпим", пише той, цитиран от Глас нюз бг.

Повечето нашенци, които са на място или често пътуват в южната ни съседка, разкритикуваха поста.

"Нашите сънародници, като си правят тънки сметки така ще е! Не става само на едно фрапе, всяка година наблюдавам как на обяд оставят хавлиите и тънко отскачат до близкия гирос или до квартирата да хапнат.

После с блажения пълен тумбак, важно крачат все едно са концесионери! Хората разчитат на тоя сезон, ама нашите "бедуини" смятат, че са ги надцакали, както се казва", посочва Рангел Р.

"На Неа Ираклица съм и има консумация, но няма 10€. В България като платиш 20лв за 2 шезлонг и чадър по добре ли е?", отбелязва Мартин Г.

"Не пишете измислици. На повечето места минимум 4 евро консумация. Стой си където си", добавя Иванина И.

Други потвърдиха, че има места, на които се плаща сумата, но са рядкост.

"Бях на амолофи до вчера. Прекарахме около 10 дни там на всички плажове бяхме, но никъде, освен на Пепони не са ни искали пари за чадър или шезлонг", пише Ива М.

"Няколко души ми казаха, че всички барове искат 10€ за сет .", изтъкна Кристиян И. "Засега е само през уикенда", отговори Дани М.


Четете още:

🔴 Сачева хвърли бомба за Николай Марков от "Величие" и Бойко Борисов

🔴 Гащник, в НСО отваряше врати и държеше пешкири! Лидерът на "Величие" развеличан от генерал на Иван Костов

🔴 Промени при винетките и тол таксите

Източник: Блиц

Коментари

горе