Вижте какво предвещават звездите за днешния ден



Овен 
Днес успехите ви ще зависят от готовността ви да се разбирате с околните и да се съобразявате с техните мнения. Работете в сътрудничество с тях и не демонстрирайте превъзходство. Гледате доста обективно на ситуациите, което без съмнение ще ви помага да ги преценявате по-добре.

Телец
Днес ще се чувствате добре, защото ще имате усещането, че сте на прав път. Възможно е нещо, което много искате, да се случва в момента и заради това да сте така благоразположени. Денят е чудесен за срещи с приятели, за участие в социални събирания и за приятни разговори.

Близнаци
Днес вниманието на много от вас ще бъде насочено към положителни промени в дома или към някакъв семеен въпрос. Вероятно ще искате да споделяте със света нещо, което ви е интересно или ви вълнува. Каквото и да чувствате, трудно ще го скриете от околните през днешния ден.

Рак
Днешният ден е много подходящ да говорите с човек, с когото имате някакви несъгласия, или да потърсите важна за вас информация – за работата или за здравето си. Ако в отношенията ви с близък човек е имало нещо скрито-покрито, днес ще разберете истината.

Лъв
Днешният ден ви дава шанс хем да действате с размах, хем да запазите здравия си разум и да разсъждавате трезво. Ако насочите енергията си към някаква цел или занимание, които ви вдъхновяват, може да постигнете чудеса. Ще бъдете уверени в себе си и това ще проличи по изявите ви.

Дева
Днес ще имате достатъчно енергия, но повечето от вас вместо за служебни задачи ще я използват, за да въведат ред в дома си или за да се погрижат за близките си. Ще постигнете повече, ако бъдете по-смели и не се вторачвате в дреболии. Мислете мащабно и търсете смисъла на преживяванията.

Везни
Днес ще усетите потребност да изразите това, което мислите или чувствате. Може да го направите в разговор или чрез някаква форма на изкуство. През днешния ден се опитайте да бъдете по-искрени – както със себе си, така и с другите хора. Честността ви може да отвори някои врати пред вас.

Скорпион
Днес не гледайте само от собствената си камбанария – опитайте се да зачитате малко повече мненията на околните. Може много да искате едно нещо, но ако е замесен и друг човек, ще трябва да се съобразявате с него. Придържайте се към златната среда и не прекалявайте с нищо, дори и с говоренето.

Стрелец
Ако днес обсъждате нещо с някого, старайте се да мислите трезво и обективно и да не се ограничавате в собствената си представа. Бъдете по-толерантни към околните и не им налагайте мнението си, защото това няма да им хареса, а и едва ли и вие ще спечелите кой знае какво.

Козирог
Днес се погрижете за финансовата си сигурност и направете каквото е нужно, за да се чувствате по-спокойни през следващите дни. Ако искате да учите нещо, сега е моментът да потърсите подходящи преподавател или учебно заведение.

Водолей
Днес като че ли ще разчитате на усещанията си за хората и ситуациите, а не на разума си. Това е чудесно, но все пак имайте едно наум, че може да сте субективни и това, което си мислите, да не е абсолютната истина. Много от вас ще бъдат настроени авантюристично.

Риби

Днес използвайте енергията си, за да приключите с онова, което сте започнали, и изпълнете дълго отлагани задачи. Може да дарите дрехи или да се освободите от непотребни вещи. Денят е много подходящ да научите нещо ново или да се видите с приятели, с които да си изкарате приятно.


Четете още:

🔴 Римски мост - село Борино

🔴 165-та година е началото на българската държавност, обявиха наши историци

🔴 Работилница за сурвачки в Българското училище в Линц





Източник: politikata





Коментари

горе