Sofia Mezi - Ледени фигури, скара и балканска музика



Sofia Mezi - Ледени фигури, скара и балканска музика

Базарът Sofia Mezi вече е в разгара си, а от коледните къщички, разположени в непосредствена близост до Националния стадион, се носи аромат на скара и бира. Посетителите на базара имат възможност да се снимат до малко на брой, но все пак атрактивни, ледени фигури. 

Ограничено е разнообразието и на сергии, предлагащи коледна украса и подаръци. Само две къщички носят духа на коледната атмосфера и предлагат красиви коледни сувенири и играчки за елха. 

Най-доволни със сигурност ще останат почитателите на вкусната скара и традиционната коледна трапеза. Голяма част от коледните къщички предлагат вкусни грил специалитети и греяно вино.

От 17.12. до 23.12. програмата на феста ще е изпълнена с безплатни концерти на любими изпълнители, дървени къщички, аромати на кулинарни изкушения и греяно вино. Ще присъстват 20 от най-добрите грил майстори с уникални специалитети на скара, ще има модни ревюта, турнир по джаги за деца и за възрастни, танцови уъркшопи и още куп атракции за малки и големи. 

Нели Петкова, Деси Добрева, Борис Солтарийски, Гъмзата и още куп изпълнители ще топлят сърцата на столичани и гости на столицата всяка вечер до Коледа. Специална изненада за феновете на балканската музика е трибют на голямата звезда Горан Брегович, който ще се проведе на 20 декември в 20 часа. 

Още снимки от Sofia Mezi разгледайте в нашата ГАЛЕРИЯ.


Четете още:

🔴 ПРИЕМАЙТЕ ЧУДОТВОРНА СМЕС ОТ МЕД И КАНЕЛА ПРИ АРТРИТ, ВИСОК ХОЛЕСТЕРОЛ, СЛАБ ИМУНИТЕТ И ОЩЕ

🔴 Селско читалище в Пазарджишко стана "Сграда на годината" (СНИМКИ)

🔴 СЕНЗАЦИЯ! Божидар Краев отива в Арсенал или Лестър





Източник: Кмета





Коментари

горе