Студени крака – ето как да ги стоплите



Студени крака или ръце – има домашно средство, което е спомогне циркулацията на кръвта и ще ги стопли

Има хора, на които и краката и ръцете им са постоянно студени, без значение дали навън е лято или зима. Това в повечето случаи е породено от факта, че тези хора имат проблеми с циркулацията на кръвта. Рецептата е изцяло билкова и не се наблюдават странични ефекта. Тя бързо стопля крайниците, без да вреди на организма ви, като повечето лекарства, които се пият.

Билките, които се влагат в направата на илача са лесно достъпни и могат да бъдат закупени от всяка билкова аптека по всяко време на годината. Така че няма значение, кога ще започнете „лечението”. Не е нужно да чакате и отлага, ако навън е зима, а на вас ви се иска да подобрите здравето си и да стоплите крайниците си.

Ето и самата рецепта при студени крака или ръце

Взимате стъклен буркан и в него слагате по една шепа от билките, които ще изброим – розмарин, жълт кантарион, цвят на невен, семена на коприва и мащерка. Всички билки се заливат с домашна ракия – 1 литър. Когато залеете билките с ракията, в началото ще забележите бледожълтия цвят на илача. След време той ще покафенее, което сигнал, че той е готов. Все пак съдът със залятите лечебни билки с домашна ракия се затваря плътно и се прибира на тъмно. Така престоява само 15 дена. След това се изважда и се прецежда. Приема се под формата на капки, не се използва за намазване. Когато крайниците са студени се пият по 10 капки по 2 пъти на ден. Съхранението на течността става също в стъклено шишенце и задължително на хладно и сухо местенце. Този илач стимулира кръвообращението и не след дълго крайниците ви ще са топли.

Не губите нищо ако опитате, освен разбира студените крака и ръце и то с помощта на билков илач, а не с лекарства.


Четете още:

🔴 Ефективен илач при намалена функция на щитовидната жлеза

🔴 БЪЛГАРИЯ ГРЪМНА! Сидеров направи взривяващи признания! ОТВИВА НА СЪД! Виновен е за...

🔴 Не изхвърляйте покълналия чесън - той е суперхрана





Източник: bilka





Коментари

горе