Млада майка се самоубива заради банкери!



Млада жена от Благоевград бе изправена пред самоубийство заради безсърдечието и алчността на банкери. Само за няколко дни това бе вторият случай, при който финансовите групировки отнемат човешки живот. Припомняме, че това е поредният случай на безогледен рекет от страна на банкери. Неотдавна бизнесменът Любомир Симеонов разстреля банкерката от Бургас Павлинка Йончева, след като бе изнудван от нея в продължение на години и изпадна в неконтролируем афект.

Този път жертва на системата е 22-годишна майка на малко детенце, чийто апартамент ще бъде отнет заради дълг от 150 бона, който наследява от баща си. Момичето споделя, че

от банката й наредили да плаща всеки месец по 800 лева вноска, като от тях 700 лв. са лихви

След като татко ѝ почива преди малко повече от година, известно време успява да се справи с помощта на дядото, който получава 600 лева пенсия и помага. Заради бебето обаче станало невъзможно да се грижи и за възрастния човек, затова той отишъл при роднини в София.

„Тате почина, когато бях с детето в 7-ия месец. Отиде си само на 43 години. Бременността ми беше тежка, започнаха и проблеми с мъжа ми. Не след дълго се разведохме, останах сама. Отначало заплахите на банката ми се сториха несериозни, но когато на вратата почука частен съдия-изпълнител и ме заплаши, разбрах, че повече не мога да живея. Сигурно ще се самоубия, няма друг изход от този живот.

А аз дори не знаех за отношенията на баща ми с тази банка”, споделя Любомира Стоянова в своята покъртителна изповед.

Почернена от чиновническото безхаберие, младата жена не вижда друг изход освен смъртта

Според родните закони обаче дългът ще бъде унаследен от брат ѝ и невръстното ѝ дете, което е само на няколко месеца. В момента е безработна, доходът ѝ е 300 лева месечно. Споделя, че не иска милостиня и няма да я приеме, а само човечно отношение.

Какъвто и да е коментар би бил излишен. Позорните разкрития за рекетьорските способи на българските финансови институции не са тайна, за начина, по който в България се правят пари, а държавата продължава да бездейства. Властимащите не обръщат внимание на беззаконието и предпочитат да се доказват един на друг непрекъснато, вместо да свършат нещо смислено.


Четете още:

🔴 Фермери спасяват бизнеса си с млекомат

🔴 Маковей и анатомията на червата

🔴 Безплатни прожекции на 20 март в Планетариума





Източник: Блиц





Коментари

горе