Приморско привлече вниманието на руските туроператори



Приморско привлече вниманието на руските туроператори

Приморско успя да привлече интересът на руските туроператори по време на едно от най-големите туристически изложения в света - MITT - Русия.

Борсата се провежда в Москва и ще продължи до 26 март. Освен туристическите агенции черноморската община се оказа привлекателна и за индивидуални семейства, които сами организират почивката си.

До този момент най-много запитвания има от туроператори, които се интересуват от бази за детски лагери. Не липсват и запитвания за луксозни хотели (3-4 звезди), а също и за апартаменти и къщи от семеен тип.

Руските граждани проявяват голям интерес и към музея на Лев Николаевич Толстой в с. Ясна поляна. Селският туризъм и атрактивните места в района на Приморско също се оказват привлекателни за руснаците.

На самостоятелен щанд екипът на Приморско презентира предимствата на общината като туристическа дестинация. В различни рекламни материали са показани красивите лазурни плажове, древното културно- историческо наследство, екопътеките, природните феномени, дивата природа и модерната инфраструктура. Показани са възможностите за разнообразяване на летния отдих.

Посетителите на туристическата борса имат възможност да получат и рекламен диск, който показва красотата на Приморско от птичи поглед.


Четете още:

🔴 Писмо на една майка с деца, останали без дом, разтърси фейсбук!

🔴 Огнян Минчев: Време е за защита и контраудар върху варварското нашествие

🔴 Най-вкусните милинки





Източник: Кмета





Коментари

горе