Домашният еликсир на Ани Цолова: Научих го съвсем случайно и го препоръчвам на всички, защото топи 3 кг седмично без гладНевероятният домашен еликсир на  Ани Цолова й помогнал да отслабне с 3 килограма за седмица, и то без  глад!

Водещата Ани Цолова постигна същинска революция с отслабването си. Едва преди две години тя бе пълничка, а камерите в студиото допълнително качваха килограми върху тялото й.

От онова време насетне Ани Цолова се зае активно със спорт, премина на разделно хранене и почти отказа месото.

Резултатите са видими за всеки, а тя неведнъж е разкривала и режима на хранене, с който е постигнала чудото. Днес вече имаме рецептата и за нейния единствен по рода си домашен еликсир за отслабване , който тя научила съвсем случайно от своя позната.

 

„Лесно е за приготвяне, а и жената очевидно бе свалила от теглото си, затова реших да го пробвам и аз. Оказа се наистина ефективен и най-важното е, че помага не само за регулиране на теглото, но и е страшно здравословно. В дните, като не тренирам, или по празници, този еликсир ми помага да не кача и грам. А рекордът ми е минус 3 кг за седмица, при това без да се ограничавам кой знае колко в нормалното си хранене“, разкрива Ани Цолова.

Ето и лесната и бърза рецепта за домашния еликсир:

Трябва ви сок от два големи лимона и една средно голяма връзка магданоз, която да пасирате. Получената смес от магданоза заедно със сока от лимони, прибавяте към половин литър вода. Разбърквате хубаво и това е!

Важно е да знаете, че по такъв начин полученият елексир ви е предостатъчен за два дни – по 250 грама на ден. Пиете го веднъж дневно, но най-добре е да не го приемате вечер, а след закуската или обяда си.

Съхранението на еликсира е в стъклен буркан в хладилника. Когато привършите дозата си, направете си я отново за два дни и така продължете да я пиете всеки ден. Уникалното при нея е, че колкото повече време я приемате, толкова по-добри резултати получавате.

Този еликсир отлично изчиства отоците и натрупаната излишна вода в тялото и спомага за по-лесното разграждане на мазнините. Да не говорим за ползите му за цялостното ни здраве – съставките в него говорят сами по себе си.


Четете още:

🔴 Вълшебни точки за намаляване на апетита и регулиране на теглото

🔴 Така се правят най-бързите и хрупкави тиквички (пръстите ще си оближете)

🔴 Пийте вода в правилното време

Източник: За Жената

Коментари

горе