"Музейко" кани на рожден ден



Детският научен център „Музейко“ става на една година. За първите дванайсет месеца от съществуването му през вратите му са преминали повече от 120 хиляди посетители – а сега оттам канят на празник по случай рождения ден. На 1 октомври (петък) „Музейко“ е подготвил разнообразна програма и ще работи до 20 часа.

Освен за децата – с постоянната експозиция, работилници, ателиета и нестандартни формати, научният център предлага и игра за възрастните, „Научно парти за пораснали“.

А покрай първата годишнина има и нови предложения. Това са авторската програма за учене на лексика по забавен начин „Английски в музея“, както и първия детски фестивал на приключенското кино и спорт Adventure Kids, който има за цел да покаже на децата връзката между науката, новите технологии и спорта и да ги вдъхнови да прекарват повече време сред природата.

Отскоро в детския център е открит Учебен корпус, който радва малки и големи със своята светла читалня, уютна кухня, керамична работилница, зала за спорт и професионална лаборатория.

За рождения ден „Музейко“ прави и отстъпки – от 1 до 7 октомври билетите са на половин цена, а през целия месец октомври има 25% отстъпка на годишните карти за посещения.


Четете още:

🔴 КРЕПОСТТА ЦАРЕВЕЦ – СИМВОЛЪТ НА ТЪРНОВО

🔴 Така говори планината

🔴 БАЧКОВСКИЯТ МАНАСТИР „УСПЕНИЕ БОГОРОДИЧНО“





Източник: Площад Славейков





Коментари

горе