Как се е стопила толкова бързо? За седмица е смъкнала минимум 5 кила! После дочух да се хвали на колежката: ето какво било!



диета 6 зърнени културиСред многото различни системи за загуба на тегло е трудно да се намери най-подходящата, която да е най-добра за тялото и дава ефективни резултати.  Диетата "6 каши"  е одобрена от диетолози , а ползата от нея е категорична.

зърнена диета

Диетата е предвидена за период от 7 дни, в които  нискокалоричното меню осигурява бърза и сравнително приятна загуба на тегло. Тя е идеална за тези, които искат да се разделят с 5-6 допълнителни килца. Тези  нискобюджетни храни  не изискват много време за готвене!

Кашите  са изключително полезни за организма: наличието на фибри , витамини и ценни микроелементи (в зависимост от вида на зърнените култури), въглехидрати и протеини в тях са отлична основа за диетата. Всяко зрънце произвежда уникален ефект.

Принципът на диетата "6 каши"  е в това, че в рамките на шест дни трябва да ядете по един вид зърнена култура (всеки ден - различна каша), като ги редувате в строг ред, а на седмия ден да направи каша от смес от различни зърнени култури.

диетично меню 6 зърнени култури

ДИЕТИЧНО МЕНЮ "6 КАШИ"

  1. Понеделник - пшенично-овесена каша .
  2. Вторник - каша от просо .
  3. Сряда - овесена каша .
  4. Четвъртък - оризова каша .
  5. Петък - ечемичена каша .
  6. Събота - житена каша .
  7. Неделя - каша, приготвена от смес от всички по-горе изброени видове зърнени култури.

 

Спазването на диетата  е удобно да започне в понеделник, така че в неделя вечерта да се приготви първият вид зърнена каша (пшеничена). Залейте с вряла вода зърното в съотношение 1:3 и варете 5 минути, изключете котлона и оставете да набъбне хубаво. На сутринта на гладно изпийте чаша топла вода с лимон, а след 20 минути закусете.

диета 6 зърнени култури

Не трябва да добавяте сол, захар и масло в кашата. Яжте кашата на всеки 3-4 часа, веднага след като огладеете. По време на диетата е допустима употребата на  пресни зеленчуци  (моркови, краставици, домати, чушки), плодове (ябълки, цитрусови плодове), кисело мляко в умерени количества.

От риба, месо, яйца, мляко, алкохол, захарни изделия и сладкиши трябва да се откажете. Неподсладеният чай е добре дошъл, вода - в достатъчни количества. Важно: ако страдате от някакви  хронични заболявания на храносмилателната система , консултирайте се с вашия лекар.

чай

Едноседмична диета ще подобри работата на червата, тялото естествено ще се пречисти, ще се обогати с витамини и микроелементи, които със сигурност ще се отразят и на фигурата, на  състоянието на кожата , косата и ноктите!

Кажете на приятелите си за полезния и удовлетворяващ начин да отслабнете!


Четете още:

🔴 Ако някой ми беше казал по- рано тези 15 трика за пространство в дома, мале как щях да си го обзаведа (снимки)

🔴 Горкият ми дядо се свиваше от болка в ставите! Какво ли не изпробва! Жал ми беше и се заех да открия рецепта-Пъргав е като момченце!

🔴 Умирам за крем карамел, но след като пробвах този пудинг не ям друго, а от всичко нагоре се прави и много по- лесно и бързо





Източник: За Жената





Коментари

горе