Любовта е дълготърпелива



Венера навлиза в Козирог на 12 ноември и ще бъде там до 7 декември 2016 г. Свързваме тази планета с красотата, любовта, изкуството, ценностите, вкуса и сътрудничеството, парите и даването. Нейният девиз е: „Аз искам това, което ти искаш". Венера дава и създава хармония, обича и иска да бъде обичана. 

Бъдете готови да усетите любовта по един различен начин – търпелива, мъдра и непоклатима. През този период всички ще търсят в отношенията си стабилност, ще са готови да следват правила и традиции. Дори да се обвържат! Сериозен и продължителен период в любовта. Ще опитваме да заслужим и да получим доверието на отсрещната страна. Естествено, затова са нужни време и усилия, но Венера ще е с нас. Моментът на транзита ѝ в суровия и дисциплиниран Козирог ще ни направи целеустремени и търпеливи в отношенията с любимия човек, искаме или не. Просто обстоятелствата ще ни научат.

Прекрасно време за анализ на любовните отношения. Онзи, който планира и търпеливо изгражда връзката си във времето, ще се радва на сериозни и стабилни отношения. Никой и по никакъв начин няма да успее да разклати такава любов – тя ще устои на всички препятствия, ще мине всички прегради по пътя си. 

Важното е да се научим на търпение, което ще бъде възнаградено. И крайният резултат ще е вечна и силна Любов.

Връзките, които започват през този период, ще бъдат стабилни и ще продължат напред, създавайки сигурност и спокойствие в нас.

В дните 19–21 ноември някои ще усетят приятна атмосфера около себе си, която може да им завърти главите. Внимавайте! Ако литнете в облаците прекалено замечтани, може да се приземите бързо и неочаквано. 

Трябва реално да погледнем на случващото се. Това ще ни помогне да постигнем прекрасно емоционално равновесие. 

На 24, 25 и 26 ноември може да възникнат неочаквани и напрегнати ситуации, които да трансформират връзката ни. Настроението ни ще е много податливо на промени, както и чувствата ни. Недоверие и ревност ще се опитат да вземат връх, особено ако дълго сме ги потискали. Това ескалиране на напрежението е опасно. Научете се първо да преброите до десет и тогава да реагирате емоционално, за да не изгорите ненужно връзката си, а после да съжалявате

Желая ви от цялото си сърце да изпитате най-великото и най-вълшебно чувство на земята - любовта! Ще завърша с прекрасните слова на апостол Павел пред миряните:

„Любовта е дълготърпелива, пълна с благост,

любовта не завижда, любовта се не превъзнася, не се гордее,

не безчинствува, не дири своето, не се сърди, зло не мисли,

на неправда се не радва, а се радва на истина;

всичко извинява, на всичко вярва, на всичко се надява, всичко претърпява."

С много любов,

Ивелина Рускова, астролог

astroiva@abv.bg, 0888 899 057


Четете още:

🔴 Прощаваме се с Бисер Киров

🔴 Дълго пренебрегван плод, който всъщност е много полезен. Ето защо трябва да ядете по 1 шепа мушмули

🔴 Газираните напитки лишават човека от сън





Източник: spisanie8





Коментари

горе