Винаги ще му благодаря, че вместо да ми избоде очите ми изписа веждите и ме научи на най- ценния урок досега!Спрете да просите внимание и да коленичите пред хората, които не го заслужават и гледайте на всяка затворена врата като на нова възможност

Не мога да не кажа огромно „Благодаря” на негодника, който наместо да ми избоде очите ми изписа веждите.

Със сигурност и вашето сърце е било разбивано поне веднъж и може би ви се е искало да накажете негодника. Но замисляли ли сте се, че в действителност той сам се наказва с това, което прави?


Когато негодникът ви зареже или ви причини болка по един или друг начин ви се иска да крещите, но в същото време изпитвате страх как ще изглеждате в очите на околните.

Думите, които извират от душата ви и желаете да ги кажете в очите на негодника ще останат нечути.

Макар да мислите, че всяка една от тези думи би разкъсала душата му, тя раздира единствено вашето сърце. И това е най-тъжната част от милионите разбити любови.
Не се залъгвайте, че емоциите на негодника, позволил си да ви нарани са също толкова силни, колкото са вашите.

Вероятно не веднъж сте се чувствали в ролята на просяк, молещ за минутка внимание. Искали сте човекът срещу вас да вникне в думите ви, но не… Поднасяте му поредният подарък, подарявайки му цялото ви внимание, чувства и сълзи, които го заобикалят като крайпътен знак и отново се удрят в нараненото ви сърце.

Спрете да просите внимание и да коленичите пред хората, които не го заслужават и гледайте на всяка затворена врата като на нова възможност. Не се унижавайте пред негодника, който ви е докарал до това състояние, защото човекът, който истински ви обича, никога не би си позволил да ви разплаче освен, ако не е от щастие.


Четете още:

🔴 Много жени не могат да отслабнат, въпреки че спазват диети и тренират, а дори не предполагат, че проблема може да се крие в това

🔴 Зодиите, които ще ударят голямата печалба през юни, запретвайте ръкави и се гответе за много пари през този месец

🔴 Вижте що за чудо се оказа вишневият оцет

Източник: За Жената

Коментари

горе