Лили: Единствената ми истинска любов е Иван Пеев



Примата сподели, че за нея никога не е било важно да я обявят за най-великата:

"Много съм далече от тези представи и от тези фантазии. Слава Богу, стоя здраво на земята и не ме интересува дали съм първата, петата или десетата, дали съм с корона, дали съм без корона. Интересува ме само мнението на моята публика, аплодисментите и нейната оценка."

"Слава Богу седя здраво на земята. Благодаря на Господ, че ме е дарил с това чувство да имам мярка, да не се изхвърлям. Много е важно. Моите наблюдения са, че всеки се изхвърля. Днес го виждаме, а утре го няма. Това за мен не е победа, не е... Не знам, не ми харесват тези неща."

Запитана дали има мъж, който да я е обичал истински, заради самата нея, а не за да се домогне до славата й, Лили Иванова спомена Иван Пеев, за когото е женена през 60-те години:

"Не съм търсила никога нищо. Този, който е трябвало да дойде, той е дошъл веднъж и си е останал, и това е положението. И това е Иван Пеев. Казвала съм, писала съм и така нататък."

Тя продължава да споделя с него редовно лични въпроси.

"Най-важните хора, не човек, в моя живот са били моите родители, разбира се, вечна им памет. И до много скоро беше моята учителка госпожа Савка Генова, която почина за съжаление януари месец. С нея можех почти всичко да споделя. Тя живееше с моите емоции, с моите успехи и сега ми липсва, защото ми даваше ценни съвети, от нея много неща съм научила..."

"... Другият човек, с когото споделям или той ми се обажда, е Иван Пеев. Той следи моите концерти, моите изяви. Сега, когато получи моя диск, новия диск, той ми се обади във възторг и каза „Това е може би най-силният ти диск досега.”
Какво влудява Лили Иванова?

"Това, което може да ме... но пак много внимавам, е нечистоплътността в хората, мръсотията – физическа или каквато и да било друга, във всичките й измерения, нечестността на хората, лъжата, алчността. Това ме унищожава. Другото нещо, което много ме влудява на сцената, е ако не си чувам добре в слушалките гласа..."


Четете още:

🔴 Никога не съм го знаела, че 7 скилидки чесън и 7 дафинови листа в бутилка могат да направят това ...

🔴 Е такива доматки не бях яла досега, но ми обраха точките, няма такава вкусотийка, тази моята колежка е голяма майсторка

🔴 Внимание! За това растение никой лекар не говори, а много то може...





Източник: Дир.БГ





Коментари

горе