Кратък и точен еврейски хороскоп. Научете повече за вашия знак!Подобно на много други древни народи, евреите също са имали хороскоп. Той е доста кратък и все още точен! Разберете повече за себе си и за семейството си, намерете своя зодиакален знак и кой точно еврейския месец съответства на него.

Овен – месец Нисан

Хората, родени под знака на Овен, са силни и решителни личности. Те имат свои собствени виждания за живота, малко по-войнствени и агресивни са, но са уверени. С всички средства се стремят да спечелят и нанасят първия удар, ако е необходимо. Способността им е да бъдат началници.

Телец – месец Йяр

Този месец характеризира своите представители с особено старание и усърдие. През този период се случва ежегодното възраждане на човека и неговата степен на развитие се повишава. Родените през месец Йяр са ярки поддръжници на истината. А истината, както знаем, е основен признак на зрялост.

Близнаци – месец Сиван

За Близнаците силата е в знанието, така че те могат да бъдат причислени към групата на интелектуалците. Те искат да знаят всичко. Колкото повече информация ще получат днес, толкова по-добре ще живеят утре. Родените в знака на Близнаци трудно остават верни. Настроението им се променя със скоростта на светлината поради тази причина, всеки ден Близнаците са различни.

Рак – месец Тамуз

Раците живеят под следния слоган: “Моят дом -. Моята крепост”. За тях е много важно да имат комфорт и добра атмосфера у дома. Най-голямата им нужда е от топлина, уют и лоялност. Често остават в миналото и отрицателните емоции и преживявания не им позволяват да вървят напред. Родените в Тамуз трудно прощават на себе си и на другите.

Лъв – месец Ав

Според еврейсия хороскоп Лъвът получава своята енергия директно от слънцето. Ето защо той смята себе си за уникален и че целият свят се върти около него. От другите той очаква лоялност, поклонение и обожание. Ако не го направите, той ще започне да си отмъщава. Лъвовете не знаят как да се доверяват, винаги разчитат само на себе си. Умеят да организират на много високо ниво, често заемат лидерски позиции.

Дева – месец Елул

Девата не толерира бъркотията и хвърля цялата си енергия в идеализъм. Всяко нещо за нея си има място. Тя е отговорна и надеждна, всеки може да разчита на нея. В сърцето си Девата вярва, че светът трябва да бъде съвършен и че нейната мисия е да създаде ред в света. С тази си склонност девите избират професии като счетоводител, касиер, редактор, хирург. С една дума, за тях е подходяща онази работа, която изисква внимание и прецизност. Може лесно да критикуват за дребни неща.

Везни – месец Тишрей

Везните търсят баланс във всичко. Те внимателно претеглят “за” и “против” в дадена ситуация. В обществото Везните защитават равноправието. Често те остават в застой, не успяват да намерят сили да вземат решение, защото по време на целия път търсят справедливостта и онова, което е правилно. До края на живота им ги е страх да не направят грешка. В същото време Везните са отворени винаги да помогнат и да дадат съвет.

Скорпион – месец Хешван

Скорпионът е истински кошмар. Той е толкова нетърпелив да контролира всичко и всички по пътя си. Най-много се страхува от загубата на контрол. Той не може да прости или прощава много трудно. Ако човек си празнае, чувствата на Скорпиона го държат дълго време и той ще иска да си отмъсти. Затова Скорпионите са талантливи бизнесмени. Те обичат парите, а те от своя страна, обичат тях. Скорпионите имат добре развита интуиция.

Стрелец – месец Кислев

Стрелецът е оптимист по рождение. Той се радва на живота. Дори когато на пръв поглед около него всичко е отива на зле, Стрелецът знае кое е по-доброто. Стрелците са склонни да преувеличават, обичат хазарта и безгрижието. Според еврейския хороскоп, Стрелците обичат да пътуват, харесват свободата и откритите пространства, където нищо не ги ограничава. С удоволствие споделят знанията си с другите.

Козирог – месец Тевет

Козирогът е силно свързан с материалния свят. Този знак има жизнената необходимост да помага на другите и да се грижи за слабите. Козирозите са загрижени за бъдещето и се тревожат от възникването на материални проблеми. Козирозите за мечтани бащи и съпрузи, тъй като приоритет за тях са дома и семейството. От Козирозите стават отлични счетоводители, инженери, предприемачи, адвокати и представители на други професии, изискващи дисциплина.

Водолей – месец Шват

Водолеите имат детски и бунтарски характер. Те не гледат в миналото, а по-скоро ги е грижа за бъдещето. Те са уверени, че утре ще бъде по-добре от вчера. Водолеите стават добри социални работници и учени. Те ще успеят в дейности, свързани с нещо революционно. Водолеят има ярка индивидуалност, изпъква в тълпата. Често е егоистичен и преодоляването на собственото му “Аз” отнема години или дори десетилетия.

Риби – месец Адар

Родените през този месец са уязвими и чувствителни, но имат добре развита интуиция. Рибите просперират в брак, в богатство и всичко, което има материален характер. Вземат се на сериозно. Успешно се развиват в областта на математиката и физиката. Рибите разрешават проблемите на другите. Често са склонни да имат наднормено тегло. Те знаят как да простят, да се разберат с някого и да обичат искрено.

Може би научихте нещо ново за себе си и близките си! Какво мислите за този хороскоп?


Четете още:

🔴 Сложих една лъжица от тази съставка в цветята и те веднага...

🔴 10 примера, че човешкият мозък може лесно да бъде заблуден

🔴 Чудна рецепта за вкусна лятна манджичка (ще си оближете пръстите)

Източник: dnesnovinite

Коментари

горе