На сума народ съм дала рецептата, един недоволен няма! (семейно наследство от векове)

Всички се занасят с Благо Георгиев, заради начина по който изглежда


Четвъртък, 17 Ян. 2019

Благо Джизъса е абсолютен максималист… Като ще е зъб – да е бял, като ще е кожа – да е черна. След като разсмя цялата България с неестествено големите си и бели зъбни протези в "Биг Брадър“, Георгиев не спира да смайва с простотията си.

Поредната му прищявка е да се излага на слънце и да гори кожата си зверски дотолкова, че вече е заприличал на представител от друга раса.

Както стана ясно, Благо и любимата му Златка са на почивка в Дубай.

Докато Райкова придобива равномерен тен, то половинката й не ще да стои на сянка и се пържи до последно. Да не говорим, че той има доста по-добра черна основа от нея, тъй като виси по солариумите повече и от суетната плеймейтка. 

Феновете му го попиляха с подигравателни коментари, когато зърнаха негърския му вид: "Благо, като Самюел Джаксън на млади години си“, "Мале, Злати, Благо е като негърче“, "Супер мангал“, "Златка с ново гадже, ама тоя път е негър“, "Майко, какъв тен“, "Защо Благой е черен?“, "Абе Благо, много си черен, брат. А си спомням как Майкъл Джексън искаше да е бял“, "Ха-ха-ха на Благо само зъбите се личат“, "На тъмно Благо няма да се вижда“, "Грозна и изкуствена работа“, гласяха част от мненията, пише "Хот Арена".

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: За Жената

Следваща статия:
Ето интервюто на ген.Румен Радев в "Преса", което Цветанов размаха от парламентарната трибуна

Коментари

Видео на деня

горе