Ето заради това се изнесох от града и повече няма да се върна!


Събота, 28 Ноем. 2020"Това с фойерверките в населеното място при всяко частно събитие е адски терор за живущите. Това беше и една от причините да се изнеса от града. Доскоро живеех във високите блокове над ресторант "Фемили". От там редовно ставахме свидетели на заря под прозорците. Почти всеки петък и събота или от едното заведение или от другото в 21:50 ч. Започваше почти 10 минутна заря, която с невероятните си взривове събуждаше бебето ни. Разреваваше се истерично от стреса, който това безумие му причиняваше.

По въпроса многократно съм се обаждал на 112, като оператора на телефона чуваше ясно взривовете. Реакция - нулева! Писал съм до медии с приложени видеа.... реакция отново нулева. Имам жалба към кмета на Пловдив, откъдето получих официален отговор,че след проверка е установено,че пиротехническите ефекти са извършени законно от лицензирана фирма.

Никой, никой не обърна внимание, че реално тази практика в непосредствена близост до жилищни сгради е абсолютно безумие. Това е законен терор!!! Аз се спасих, няма да се върна да живея в града, но съчувствам искрено на тези, които остават".

Наш репортер се свърза с ресторант "Фемили" за коментар по темата, но от там заявиха, че управителят на заведението не е на разположение.Източник: plovdiv24

Следваща статия:
Любовна история с тъжен край: Издъхна съпругата на Стефано, който й направи серенада в болницата

Коментари

Видео на деня

горе