ВЪЗРАСТ ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ СЛЕД 2015 ГОДИНА – ТАБЛИЦА, КОЯТО ЩЕ ВИ Е НУЖНА!

Екатерина Евро: "Имам само 12 години стаж"„Бях млада и красива. Сега съм на 61 години и реших да ида да питам какво се случва с пенсията ми, слава Богу още работя и си изкарвам паричките, ама реших да ида да видя какво се случва. То и сега ми е смешно, че ще стана пенсионерка, ама няма как“, така известната актриса Екатерина Евро започна разказа си в „Часът на Милен Цветков“ по Нова телевизия, където призна, че няма да събере необходимите 34 години за пенсия и може и да не вземе пари на старини. 

„Имам само 12 години стаж по документи, а колко много съм работила не е истина, при това явно без договор“, сподели още тя. 

„Тази нелюбезната служителка в НОИ ми каза да й се обадя, когато стана на 70 години. наредих се на една опашка, а там имаше хора утрепани и убити. Чаках на опашка и никой нищо не ти казва, а ти се карат. Толкова нелюбезна бе тая, че даже не ме погледна в очите. Бях стъписаха. Исках да й кажа „Жива да не си да не ме видиш на 70 години като дойда“, ама се сдържах“, сподели още Евро.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: Petel

Следваща статия:
Българчета учат родния език в Мадрид (ВИДЕО)

Коментари

Видео на деня

горе