Златните принципи на Мария Монтесори за възпитанието на детето

Тази марина прави и най- жилавото месо на крехко и сочно за няколко часаПредлагаме ви рецептата за свинско контрафиле на тиган, което става за нула време. За сметка на това обаче е толкова крехко и вкусно, че лигите ви ще потекат.

И няма да го оставите, докато не свърши.

Крехко и чудно вкусно свинско контрафиле на тиган

Трябват ни един килограм свинско контрафиле, една лъжица горчица, две лъжици соев сос, половин лъжичка сминдух, две лъжици лимонов сок, четири лъжици олио, две лъжици кетчуп.

Първо е необходимо да си нарежем контрафилето на парчета. Всички останали посочени продукти се смесват заедно в една купа и хубаво се разбъркват, за да се превърнат в еднородна и хомогенна смес.

В тази смес след това прибавяме свинските жулиени като отново разбъркваме хубаво, за да може добре да се овалят в сместа. След това ги оставяме да престоят за поне един час в хладилника, за да се овкусят напълно.

После вече е лесно. Вадим ги и ги мятаме да се пекат на скарата или грил тигана. Ако искате обаче, може да ги поставите и във фурната, пак ще станат прекрасни.

Когато са напълно готови, ги сервирайте с гарнитура по ваш избор. Много добре вървят със свежа салата, но и с картофи или картофено пюре също ще си оближете пръстите.

Тези крехки и вкусни пържолки стават наистина много бързо и затова са подходящи за всяка вечеря. Дори и в работен ден, когато се връщате уморени от работа.

А ако пък е уикенд или имате гости приятели за по чашка, идея нямате какво разкошно мезе са. Само ги опитайте и после ако искате, споделете впечатленията си.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: За Жената

Следваща статия:
Не знам дали е най-добрият начин, но вече правя картофките само така! Стават божествени, а за сосчето вкъщи се избиваме!

Коментари

Видео на деня

горе