След тревогата, че е изчезнал, ето какво се случва с актьора Бате Николай...




Бившият водещ на предаването "Захарно петле" Николай Николаев - Бате Николай, е жив и здрав, добре е и се намира в къщата си в махала Драгьовци, Вакарелско, научи ПИК от негови близки.

Обичаният актьор притесни своите колеги и приятели, които от известно време не успяват да се свържат с него. Най-черногледите се изплашиха, че на Бате Николай може да му се е случило нещо лощо, още повече, че преживя голяма трагедия - дъщеря му Надежда се самоуби през ноември, а миналия месец актьорът се сбогува и с колежката си Мариана Аламанчева, с която се познаваха повече от половин век и водеха заедно "Захарно петле".

В момента къщата на Бате Николай във вакарелската махала била превърната в снимачна площадка. Улисан в снимачния процес и покрай екипа, актьорът тотално е забравил за мобилния си телефон.

"Със съседа му се чух току-що. Снимат някакъв филм у тях. Николай не играе, но ползват естествения декор. Добре е, всичко е наред! Не иска да стъпва в София, на село му е спокойно", разкри пред ПИК актьорът Светозар Кнезовски, който е сред най-близките на Никалаев хора.

На Бате Николай не му е за пръв път да "изчезва", коментират още в арт средите. Редовно му се случвало да излезе от дома си без телефон и да не го използва с дни.


Четете още:

🔴 14-те най-добри места за криене на пари вкъщи

🔴 Нова Facebook загадка "кой е с предимство" изпокара шофьорите

🔴 Сексуален хумор от Родопите - твърде солен или не?





Източник: Ретро





Коментари

горе