Защо напуснах България?

Собствениците на столичен мол се оляха с шегите! "Май ни смятат за току-що паднали от палмата с банани", гневят се софиянциЯвно новите собственици от ЮАР на столичния мол „Парадайс" ни смятат за хора, току-що паднали от палмата с банани, след като са облепили целия мол с лозунги като от едно време и в същото време паркингът е под вода. С тези гневни думи се оплаква читател, останал потресен от предупредителните надписи по вратите на големия търговски център, предаде Блиц.

Той е изпратил и снимки на въпросните предупредителни стикери, които, меко казано, са повече от безумни. Въпреки че собствениците са решили да се погрижат за безопасността на всички посетители, влагайки чувство за хумор, явно са останали недоразбрани от голяма част от хората. Единият от надписите призовава „Пазете децата си. Особено ако са ваши”.

А другият призовава всички да внимават с гравитацията, защото тя не е простила на никого. И след недоразбраните шеги идва безхаберието, което се случва в подлеза на мола. Който е наводнен от проливния дъжд. На едно от клипчетата, изпратени от читателя ни, се вижда, че преминаването през паркинга става най-лесно, когато някой те носи на конче.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: Petel

Следваща статия:
Може ли Господ да ви помогне да живеете дълго?

Коментари

Видео на деня

горе