Българка, световно светило в медицината, разкри! Най-страшният хищник в храната е…

Ето го и новият мъж на Векилска, който смени Симо (снимка)



Новата година започна добре и за Мариана Векилска- с нова работа и с нова любов, какво да иска повече човек

След като инцидентно се оттегли от сладкия си пост на водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“ и реши да гони кариера в Брюксел, дългогодишната телевизионерка се хвали и с нова любов, документираха фотографите на в-к „Ретро“.

Векислка, която от 2 години и половина е разведена със Симеон Колев, на когото изневери с Калин Врачански, очевидно е скъсала с актьора и вече е в обятията на друг мъж. Новият партньор на водещата не е известен в светските среди, но пък вече е познато лице за бившите й колеги в Би Ти Ви.

 

„В последните дни от стажа й тук непрекъснато го водеше в студиото.

След това си тръгваха двамата ръка за ръка“, доверяват нейни колеги от медията.

Новият възлюбен на Мариана бил с няколко години по-млад от нея. Едрият господин можел да мине и за охрана на тв звездата, но близостта им издавала съвсем други и много по-лични отношения.

 

Иначе дискретната Векилска, която успешно прикриваше аферата си с Врачански в продължение на месеци, този път очевидно е хлътнала до уши, щом си позволява да се докосва и прегръща с мускулестия мъжага не по тихите улички в столицата, а пред НДК.

Мариана обаче видимо се е състарила, заформила е двойна брадичка и е върнала част от килограмите, които стопи неотдавна с изключително изтощителна диета.



Източник: За Жената

Следваща статия:
Нещата, които задържат отрицателната енергия в дома ви и трябва да ги изхвърлите, за да може да дойде успеха и парите

Коментари

Видео на деня

горе