Дидо от Д2 се готви да става баща - вижте прекрасното му семейство (снимки):



Любимецът ни от „Фермата” 4 Деян Каменов-Дидо и съпругата му Юлия активно работят за наследник, научи „ШОУ”. Двамата не крият желанието си в скоро време да се сдобият с рожба и за целта са се отдали на любовта си.

Победителят от " Фермата " много пъти е загатвал желанието си семейството му да се увеличи.

Дидо от D2 не крие, че има много силна и хубава връзка с 9-годишния син на своята любима – Игор, с когото, стига да има време, могат да играят по цял ден.

Дидо от Д2 и семейството му

„В началото нямах добър подход към него, бях прекалено строг, но постепенно разбрах, че на децата трябва да се дава свобода и да им имаш доверие”, споделя опита си рок звездата, който вече е сигурен, че ще стане най-добрият баща не само за Игор, но и бъдещото му братче или сестриче.

Нека ви припомним, че Дидо и Юлия сключиха брак в Стария град на Несебър през август 2016-та година. На романтичната им церемония край морето присъстваха само най-близките. Булката, която е бивш модел и дъщеря на бившия треньор на вратарите в „Металург” (Донецк) и „Левски” Игор Кулиш, бе прекрасна - облечена в семпла бяла рокля с тънки презрамки.

„Преди да срещна Деян никога не съм се чувствала толкова сигурна, не съм имала такава закрила от мъжа до себе си. Щастлива съм, че се намерихме и сме много щастливи един с друг”, развълнува с думите си красавицата още в началото на връзката им.

Дидо и Юлия

Любовта на Юлия към съпруга й се случва от пръв поглед. Чувствата й към музиканта стават факт по времето, когато тя все още е в процес на развод с футболиста Александър Князев. „Омекнаха ми коленете, когато Юлия ме целуна за първи път”, пък призна преди сватбата Дидо, а днес с радост потвърждава, че това усещането продължава да бъде факт, въпреки че двамата вече са семейна двойка.


Четете още:

🔴 Кардиолозите с важен съвет при измерването на кръвно

🔴 4 места в България, където се сбъдват всички мечти и желания

🔴 Как соцът щеше да произведе бензин от вода (ВИДЕО)





Източник: За Жената





Коментари

горе