Ето това е най- страшната отрова, която ядем всеки ден и не е нито захар, нито сол, а .....

Алекс и Дани Петканови вече мечтаят за второ детеАлекс и Дани Петканови гостуваха в предаването „Преди обед“, където разказаха интересни подробности около раждането и отглеждането на сина им Габриел, който се появи на бял свят на 30-ти януари.

Звездната двойка призна, че вече искат да имат второ дете и дори се пошегува, че ако го заченат сега, с Габриел ще си бъдат набори. Не за първи път, Алекс и Дани споделят, че искат да имат голямо и много щастливо семейство.

Грижите по отглеждането на Габриел, двамата си разделят по равно, без да се налага да се карат или уговарят. Алекс призна още, че не кърми сина им, тъй като още от началото е било много болезнено за нея и него, поради което са се отказали. Двойката разказа и една комична история, в която Даниел се е осмелил да тества помпата за кърма, но и за него това се е оказало твърде болезнено.

Колкото до цялата показност около Габриел, родителите му не намират нищо странно и нередно в това, че още ден след като се роди, те му направиха профил в Instagram:

Това е нашият живот, свикнали сме да споделяме всичко. А Габриел е най-голямото ни щастие и затова решихме да го споделим със света„, признават те.

В момента, профилът на 6-седмичния Габриел има над 80 000 последователи, което автоматично го превръща в най-популярното и следвано бебе в България. Въпреки това, Дани и Алекс не се притесняват, че някой ден е възможно синът им да не иска да бъде популярна личност и да стои далеч от светския живот.

Като цяло, двамата признават, че не са суеверни и това е била една от причините толкова свободно да споделят снимки на детето им, още в първите дни след раждането му. Двойката не е и фен на някои от традициите, като тази да кръстят сина си на някой роднина. Спрели са се на името Габриел, който е съвременна версия на Гавраил и означава слънце и ангел-хранител.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: Труд

Следваща статия:
Дядо Херкулес вдигна мост - България Днес

Коментари

Видео на деня

горе