Японската диета с банан е в състояние да ви оправи теглото набързо, само трябва да се спазва точно



За да направите това, ще трябва да ядете един банан и да пиете много течности, за предпочитане с топла вода. Но не можете да ядете повече от един. Ще бъде добре да ядете банани с някаква закуска. По-скоро добавете плодове към пълнозърнести храни. Едно нещо, което трябва да запомните, трябва да се прави непрекъснато.

Има и специална бананова диета. Има хора, които вярват, че първоначално трябва да пиете вода, а само след един час по-късно да ядете банан.

Тези, които много обичат този плод, трябва да знаят, че бананите съдържат голямо количество фибри, което е необходимо за нормалното развитие на многобройни микроорганизми, живеещи в червата на човека. Те са в състояние да разрушат сложното въглехидратно нишесте, което се съдържа в плодовете.

Топла вода и нишесте води до бързо усещане за насищане и това помага на човек да яде по-малко и да отслабва бързо. Но не забравяйте, че ако следвате банановата диета, тогава трябва да спрете да ядете не по-късно от 20 часа. Намалете приема на алкохолни напитки и ако е възможно, извадете кафето от диетата.

Тази диета е много добър вариант за всички хора. Защото бананите могат да бъдат закупени целогодишно и в почти всеки магазин. Най-интересното е, че те също не са скъпи. Не трябва да избирате някакъв вид екзотични видове, достатъчно е да закупите най-често срещаните зрели плодове.


Четете още:

🔴 58-годишна баба демонстрира перфектна фигура с плочки по корема

🔴 16 евтини хитринки, с които домът ви ще заблести от чистота

🔴 Пипи крие внучето от Сашо Диков - водещата се барикадира с бебето в замъка на..





Източник: За Жената





Коментари

горе