Чай от дафинови листа за бързо премахване на няколко излишни килограма



Почти всеки рано или късно се сблъсква с проблема с наднормено тегло и се бори да свали някой друг сантиметър от талията и паласките

Някой губи тегло в продължение на месеци, а някой  само след седмица става няколко сантиметра по-тънък. Понякога е виновна физиологията, но често причината се крие в самия подход за намаляване на теглото 

Отслабването с няколко килограма за няколко дни е възможно дори и без намалено меню . Диетите са предназначени за изгаряне на мазнини, но ефектът им не винаги се отразява върху тялото. Дори не е виновни широките кости! Причината се крие във водния метаболизъм и солевия баланс на тялото.





Чай за отслабване

[чай за отслабване]

Правилното хранене елиминира мастните, пържени и твърде солени храни. Солта е нещо, което дори и вегетарианците отказват. В храната на един обикновен човек има твърде много, това е неестествено. Последствията са, както следва: солта е необходима, за да се абсорбира водата, а когато има твърде много сол, водата започва да се задържа. Така се появяват отоците .

Поради дисбаланса на водата и излишната вода в тялото, мастният слой е неравномерно увеличен, появява се целулит.

[чай за отслабване]

Този вид затлъстяване не е необичаен и борбата с него е съвсем проста. За това трябва да използвате естествени диуретици . Те премахват излишната течност от тялото, облекчават отока и регулират метаболизма на водата. В тялото може да има до 4 литра излишна течност! Можете да я премахнете за една седмица, като използвате рецепти, изпитани от времето.





[чай за отслабване]

Лимон, джинджифил, зелен чай и диня са добри, но не са достатъчни средства, за да се справите бързо с тази задача. Дафиновият лист е идеален затова. Зеленият чай от листа е спасение за модели и публични фигури, които трябва да се оформят за кратко време. Ние споделяме с вас рецепта за отслабване с чай.

Чай за отслабване





Ще ви трябва:

800 ml вода
1 пръчка канела
3 супени лъжици зелен чай
1-2 дафинови листа

Сварете водата и добавете всички съставки. Оставете ги да се варят за 15 минути, покрийте с капак. Накрая изцедете готовия чай през цедка или тензух и пийте 3 пъти дневно: сутрин на празен стомах, след закуска и преди лягане. Курсът трае 1 седмица и не може да се повтаря повече от веднъж на всеки няколко месеца.

[чай за отслабване]

Зеленият чай и дафиновите листа са диуретици, а канела е необходим за приятния му вкус. Неговата миризма, успокоява дори бруталния апетит. По този начин чайът предпазва от преяждане, ускорява метаболизма и премахва излишната вода от тялото. Неговият приятен вкус със сигурност ще ви зарадва! Запазете нашата полезна рецепта за дафинов лист и споделете вашите впечатления с нас.


Четете още:

🔴 Мими... Пламъкът угасна! Почивай в мир, мило дете!

🔴 Историята на една трансформация: Говори BG Барби (ВИДЕО)

🔴 По пътя на иконата, която върши бързи чудеса





Източник: За Жената





Коментари

горе