Първата жена на Румен Радев черпи за бебе



Първата съпруга на Румен Радев почерпила колеги и приятели за появата на бебе.


Преди броени дни семейството на Гинка Кесякова се е разширило с още един член. Екссъпругата на президента била на върха на щастието, че е станала леля за трети път.






Братът на Кесякова – Тошо, се е сдобил с трето момиченце, а повече от него и половинката му Цвети се вълнувала само лелята Гинка. Тя вече успяла да зърне и прегърне третата си племенничка и дори си взела няколко почивни дни от работа, за да прекара време със семейството си в родния Пловдив, където роднините ѝ живеят и до днес. Банкерката отрупала бебето с хубави подаръци и нямала търпение да дойде време за дългия ѝ летен отпуск, част от който щяла да посвети на пеленачето и другите си две племеннички. Във всеки удобен момент Кесякова бяга от натоварения си начин на живот в столицата или в планината, или в родния край.


Братът на бившата съпруга на президента и семейството му имали дом в Пловдив, откъдето всъщност навремето Радев взел първата си жена. В Града под тепетата живеела и работела като лаборантка в болница и нейната майка Добринка.





Именно заради това Кесякова често пътувала до провинцията, за да прекарва свободното си време с тях. Общите ѝ деца с президента също гостували на баба си, вуйчо си и малките си братовчеди, а в социалните мрежи явно изразяват топлите си отношения един с друг.


По примера на самата Гинка и брат ѝ решил да има повече от едно дете, въпреки че откровено съжалявал за разпада на брака ѝ и се надявал неговата връзка да не завърши по подобен начин. Най-тежко развода на Румен и Гинка преживяла нейната майка. За сметка на това тя била изключително грижовна баба и се радвала на присъствието на всички внуци, пише Ретро.


Четете още:

🔴 Българка загина при нелеп инцидент в Кушадасъ

🔴 Георги на Мария Илиева вдигна сватба - ето красивата булка и младоженеца (Снимка)

🔴 Новият мъж до Глория е гръцки милионер! Ето го тайнственият красавец (Снимки)





Източник: Марица





Коментари

горе