Никол Станкулова със свежа промяна във визията - вижте колко ѝ отива новата лятна прическа (Снимки):



Никол Станкулова е от звездите, които си имат своя запазена марка и тя е фризурата . Дългата коса, леко навита в краищата, отдавна е отличителен знак на красивата синоптичка.

Затова промяната в прическата бе приятна изненада за почитателите на Никол. Тя смени дългогодишната си прическа, с която повече от нас си я представят щом чуят името й. 

Едрите букли на чаровницата вече са в миналото! За идния август Станкулова избра права коса и леко скъси дължината й. 

Никол Станкулова





"Човекът с принципи никога не сменя фризьора си!" - написа Никол към поста си в Инстаграм и добави хаштаг #пълнапромяна.

На снимката, тя тагна любимия си стилист Мони Найденов, който се е погрижил за новия й външен вид. 

Никол Станкулова нова прическа





Синоптичката от дълги години се доверяза на ръцете на стилиста и често го хвали за чудесата, които успява да направи с косата си. Последно тя се бе сблъскъла с проблем, дошъл след раждането на първородната й дъщеричка. 

"След като родих, косата ми значително намаля и опада , това е проблем при всички скоро раждали жени, но благодарение на Мони Найденов съм спокойна, че всичко ще се върне на мястото си скоро! Благодаря, че 10 години (може и да са повече) ми помагаш да поддържам четинката си" - беше написала красавицата. 

Припомняме, че малката принцеса Теа се появи на бял свят в началото на ноември 2018 година, в болница "Света София". До момента, тя все още не е показала лицето на дъщеричката си. 


Четете още:

🔴 Пълно фиаско за Мария Илиева в Бургас

🔴 ЛЯТНО КИНО: ДЕТЕТО, КОЕТО ХОЛАНДИЯ ОТНЕ [ВИДЕО]

🔴 Лукарски се ожени за арабка на плажа [СНИМКА]





Източник: За Жената





Коментари

горе