4-те зодии, които са МАМИНИ синчета



Всеки зодиакален знак има както силни, така и слаби страни. Когато обаче говорим за мъжката част, някои от знаците на зодиака се отличават с по-голям брой слабости, в сравнение с други. Това не е най-радващият факт, защото търсим опора в мъжа, а на тези красавци ще им се наложи да бъдат „костелив орех“.

Има жени майки, които търсят и намират „мамини синчета“, вместо силно мъжко рамо. Тези мъже могат да бъдат добри приятели, прекрасни събеседници, дори темпераментни любовници.

Астролозите посочват 4 зодии мъже, които често не могат да се справят с очакванията на жените. Не забравяйте, че всичко е индивидуално и не бива да разчитате на хороскопа на всяка цена. Има много други причини, които влияят върху характера на всеки човек.





Телец

Основният проблем, с който ще се сблъскате, е тяхната неспособност да се отричат от себе си. Много често, дори най-разумните представители на този знак, не могат да устоят на изкушенията под формата на любимата си храна или дрехи. И дори ако финансовото положение е твърде нестабилно, това няма да им попречи. Те с чиста съвест ще отидат в любимия си италиански ресторант за вечеря или ще си купят чисто нов костюм, който се появява на витрината на магазин за маркови облекла. Такъв мъж е абсолютен потребител. Той ще ви бъде много благодарен, че сте готови да се отречете от нещо, виждайки реалната финансова ситуация. Тяхната логика е следната: щом спестявате, това означава, че има жизненоважни ресурси, които могат да се оползотворят за нещо изискано и скъпо.

Най-лошото е, че почти всички мъже Телец са алчни. Те никога няма да признаят това, но има теореми, които не се нуждаят от аргументи. Просто от време на време ще забелязвате, че преди празници, за които е обичайно да давате нещо, вашият любим Телец ще изчезне някъде, без следа. Ако сте получили подарък, няма да се разминете с обикновена благодарност. Телецът дълго ще ви напомня какво е направил за вас.





Риби

Мъжът Риба е едно от най-големите разочарования, което може да се случи на някоя жена. Прекрасен на външен вид, но абсолютно неопитен при взимането на важни решения. Когато, все пак се налага да вземете съдбоносно решение, дори няма да се замисли. Такива партньори не са особено издръжливи. За някои представители на тази зодия дори се казва, че не са „нито риба, нито месо“. Може би сред Рибите се намират най-вече слаби мъже.

Родени в началото на пролетта, Рибите са много изстрадали. Имунитетът им винаги е леко отслабен на фона на другите мъже, а  най-лошото от всичко е, че на тях им се харесва. Защо не? Свикнали са с това, че от ранна детска възраст любяща майка е тичала след тях, избърсвайки хремавия нос, а сега жените го правят, заради тяхната красота. Слабите мъже Риби умело се възползват от това. Понякога умишлено се преструват, че са много болни, въпреки че техният праг на болка е много по-висок от на всички останали.

Дева

Трябва да признаете, че мъжете, родени под знака на Дева, не могат да се разглеждат недвусмислено. Това е така, защото самата зодия е много женствена. Те също не могат да бъдат причислени към изключително силните знаци на зодиака. Често са твърде нервни, мърморещи и невнимателни. Мъжете Дева обикновено търсят нещо, за което да се оплачат, което не ги прави привлекателни и силни в очите на противоположния пол. Считат се за идеалисти, въпреки че всъщност хленчат меланхолично.

Не очаквайте смелост и авантюризъм от тях, спонтанните действия също не са характерни. Те са твърде внимателни и предпазливи и всичко непознато ги плаши и носи дискомфорт. Такива мъже се страхуват да поемат рискове, отклоняват се от всякакви експерименти и не обичат да импровизират в живота си. Въпреки че, ако погледнете от другата страна на монетата, може да видите техните предимства.





Везни

Мъжете Везни са предимно хленчовци. Те са несигурни в себе си, ревниви и отмъстителни. Често се причисляват към слабите представители на силния пол. Те имат женски хобита като да се възхищават на себе си и да ходят да пазаруват, а също така не обичат да поемат отговорност. Спокойно могат да са нежни и романтични, но често изпитват силен дискомфорт при вземане на важни решения. Това не им дава достатъчно сила, а такива качества не говорят за мъжественост.

Това, което мъжете Везни няма да ви простят със сигурност е успехът. Всяка ваша победа е способна да генерира милиони комплекси и скрити оплаквания в тях, заради които ще започнат да си отмъщават. В най-добрия случай един мъж ще започне да действа, за да бъде на ниво. В най-лошия ще си напрегнете нервите, докато у вас се настани трайна омраза към мъжкия пол.


Четете още:

🔴 Пловдив – петият най-стар град в света. Вижте челната четворка (СНИМКИ)

🔴 Нона Йотова пазарува в един супермаркет с Ангела Меркел (снимки)

🔴 Пет народни средства за лечение на брадавици





Източник: iwoman





Коментари

горе