Борисов: Няма такава стратегия, няма такъв план. Това е безумно



Като дойдат избори, има цели щабове, които мислят каква мръсотия да се направи. За съжаление, много пъти им се получава. Така беше Костинброд, така беше Истанбулската конвенция, с козичките, с Африканската чума.

Това заяви премиерът Бойко Борисов по bTV във връзка с възникналото в Сливен и Карнобат напрежение предизвикано от слуховете, че социалните работници извеждат непълнолетни от учебните заведения.





„Искам да се обърна към тези хора в Сливен, в Ямбол. Това е друг вид Костинбродска афера. Сега минават и говорят, че държавата ще им взима децата.

Какво ще ги прави държавата тези деца? Къде ще ги настани? Единственото, което го има в закона, е, че ако хванат родител, който изнасилва детето си, ако го пребива като куче, когато едно дете е лишено от грижа, хвърлено в калта, като животно...” , заяви той пред bTV.





Няма такава стратегия, няма такъв план. Това е безумно! Сезирана е прокуратурата, разпоредих и на ДАНС, и на МВР. Ще ги хванат. Разни пастори партийни, които ходят и лъжат хората.

През 2007-2008 г. в смесените райони се говореше, че като дойде Борисов, ще им сменя имената, ще ги изселва. Целта на конспирацията е слухът да се завърти. Нашата стратегия е да ги квалифицираме тези деца”, категоричен бе той.






 
По темата с парите за медицинските сестри Борисов заяви, че никога не ги е подвеждал. „ Отнасям се с огромно уважение към тях. На медицинските сестри им е дадено.

През 2009 г. , когато дойдохме на власт, им дадохме над 2 млрд. лв. 5 млрд. сме дали през 2019 г.
На медицинските сестри им е дадено.

Никой не казва, че отделяме малко пари в здравеопазването", подчерта той. 






Четете още:

🔴 Логото на Слави откраднато от украинска партия

🔴 8 октомври – 61 години от смъртта на Ран Босилек

🔴 Бате Енчо дере родители с 1300 лева за рожден ден





Източник: Марица





Коментари

горе