Кичка Бодурова продава дома сиКичка Бодурова за пореден път продава дома си в Лас Вегас. Естрадната изпълнителка споделя, че след като вече живее само с мъжа си, не изпитва необходимост да поддържа огромното имение, в което се шири.

„Още се чудя, обаче от време на време пускам имота в сайтове, за да видя как вървят цените. Най-тъжно ми е, че не мога да си преместя малкото параклисче, което съм си създала от любими икони”, коментира певицата.

Бодурова е известна с голямата си набожност, а освен това е и отдадена много на българската култура. Певицата не пропуска представление или концерт на български звезди, когато посетят Америка.

Изпълнителката и нейни приятели са купили над 100 билета за пиесата „Горката Франция”, която ще се играе в САЩ след броени дни. А освен това няма търпение да се види с приятелката си Катето Евро, която, освен да играе в пиесата със сина си, Фахрадин Фахрадинов и Анелия Луцинова, ще представи и новата си биографична книга.

Въпреки че е далеч от родината, Кичка следи какво се случва у нас. И не пропусна да похвали новия стар кмет на Бургас Димитър Николов за преизбирането му и за приноса, който има за развитието на родния й град.Източник: lupa

Следваща статия:
Чаша с оцет пречиства дома от злини  

Коментари

Видео на деня

горе