"Фермата" ще си има бебе!





Извънредна ситуация във "Фермата" шокира борещите се за голямата награда, след като стана ясно, че една от участничките е бременна. Отпадналата вече Паулина очаква дете от мачото Красимир, с когото прави секс в стопанството.






Мускулестият автомоньор разбра новината по потресаващ начин, след като пред портите се появи огромна червена кутия. Върху нея пишеше: "За Красимир". Когато той я отвори, отвътре излетяха балони с хелий във формата на сърце.






Тайнствената пратката беше придружена от плюшено мече и писмо. Оказа се, че посланието е от сексапилната участничка в шоуто Паулина, която завъртя главата на Краси, прави секс с него, а по-късно напусна риалитито.






"Слънчице мое! Ние бяхме като дамата и скитника. Аз дама, ти – скитник. Но аз искам моят скитник да спре да скитосва по света и да намери в мое лице уюта, топлината и любовта, да намери пристан в моите обятия. Има нещо, което расте вътре в мен, освен любовта ми към теб и, ако ти искаш, след няколко месеца може да е едно красиво начало на нашия общ нов свят. Ти остави в мен дълготрайна следа и в преносния, и в буквалния смисъл. Нямам търпение да те прегърна и да ти съобщя толкова важни за нас неща. Обичам те и ми липсваш. Чакам те с нетърпение, любов моя", гласеше писмото на Паулина.






След като прочете посланието, Краси изпадна в шок. Вестта, че ще става баща, замая главата му и го остави без думи. След първоначалния ступор обаче той се окопити, обясни се в любов на Поли и обеща да бъде до нея. Останалите участници, които също не бяха на себе си от новината, нарекоха автомонтьора "бащата на Фермата" и организираха купон в негова чест, завършва Dnes.bg.


Четете още:

🔴 Легендарните бисери на Тодор Живков  

🔴 "Пирогов", Трета градска и "Александровска" ще поемат спешния прием на деца

🔴 Св. Мина помага при беди, тежки болести и кражби





Източник: plovdiv24





Коментари

горе