Това ли е новата на Ивайло Захариев?



Луд купон с много алкохол и танци ознаменува финала на снимките на сериала „Пътят на честта”, видя HotArena.

Продуцентът Маги Халваджиян спази отколешната си традиция да празнува всеки свой проект с пищни партита в заведението на жена си Кремена. Този път обаче вместо обичайните лица на Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека, Джуджи и Гала, персоналът на клуба посрещна актьори от Народния театър, театър „София” и „Зад канала”.





Най-голямо любопитство сред клюкарите предизвика появата на Ивайло Захариев, за когото упорито се говори, че е разделен с жена си Миряна и даже май ѝ е намерил заместница. На купона той не носеше брачната си халка, което вече не е изненада за никого. Затова пък бе интересно да се наблюдават отношенията му с една от най-атрактивните блондинки на партито. Момичето изглежда много младо, а по вида му личеше, че специално се е готвило за вечерта. Бе ходило на прическа и носеше особено впечатляваща рокля и бижу в сребристо. Видът ѝ веднага предизвика желаната реакция от звездата на сериала – Ивайло.





Въпросната дама бе една от малкото, на които той обърна специално внимание. Цяла вечер блондинката се въртя близо до него, двамата танцуваха заедно и с това естествено накара останалите да се запитат дали пък зад тези топли отношения не се крие нещо повече от обикновено приятелство и колегиални отношения. Въпросната дама поне засега не е публично известна. На финала на снимките на сезона обаче Ивайло се е щракнал с нея, колегата си Веселин Анчев (Дичо от сериала) и още една блондинка, като е посочил, че това са колеги от продукцията. Най-вероятно младата дама работи зад кадър в сериала, което ѝ е помогнало да се сближи с актьора.

Самият Ивайло цяла вечер демонстрираше прекрасно настроение и с нищо не приличаше на човек, който страда за разбитото си семейство. Той играеше с децата-актьори в продукцията, носеше ги на раменете си, танцуваше с тях и се снимаше с всички от екипа.





Малко преди партито актьорът даде да се разбере, че финалът на сезон 1 не е финал на проекта. „Благодарен съм за грижата, за професионализма зад кадър, а и за прегръдките и приятелството! Следва продължение...”, написа той в профила си в Инстаграм.

Освен непознатата блондинка, на партито имаше и други атрактивни дами, сред които се отличаваше актрисата София Маринкова (Жаки от сериала). Тя влезе в клуба по сутиен, покрит единствено с напълно прозрачна блузка. Това обаче по никакъв начин не притесни нейния кавалер – радиоводещият Драго Симеонов, с когото, както „Уикенд” писа, красавицата от доста време живее под един покрив. Той я награби директно пред камерите в клуба, като по този начин потвърди всички слухове за връзката си с нея.





София позира с всички в заведението, включително със своята екранна майка – Марияна Миланова.

Силвия Петкова пък показа прекрасни отношения извън историята в сериала със „свекърва си” Бонка – актрисата Галя Александрова. На купона се вихриха почти всички звезди в сериала, повечето от които са актьори в софийските театри. Там бяха Благовест Благоев (Димитър), Любомир Петкашев (Начо), Петя Бончева (Симона), Илияна Коджабашева (Люба), Боби Турбото, Владимир Зомбори (Оги), който дойде със своята половинка Весела Бабинова, и др.





Камерите обаче така и не са уловили Веселин Плачков, който изигра една от централните роли – на Киро Християнина, нито Симеон Лютаков – адвокатът Симеон. Последният най-вероятно отдавна се е прибрал във Варна, където са постоянният му адрес и месторабота. Според слуховете, Плачков пък не е бил поканен, тъй като е в остър конфликт с екипа на продукцията. Отсъстваше и сценаристката на сериала Милена Фучеджиева, която заминала в Америка, за да се види с дъщеря си.


Четете още:

🔴 Жълт код за обилни валежи от сняг и дъжд в половин България

🔴 В сряда е голям празник за жените-Извършват се гдания за порвият влязъл в къщата гост и се орисва, прави се ритуал за Баба Шарка

🔴 Пловдивчанин иска от президента опрощаване на 36 бона дълг към НОИ





Източник: hotarena





Коментари

горе