Скандалната плеймейтка Елена Кучкова се уреди с 5 бона заплата







Скандалната плеймейтка Елена Кучкова започна работа по специалността си в родния Пазарджик. Русото изкушение преди години завърши Пловдивския университет. Направи го почти с пълно отличие и сега жени плодовете на успеха.





"Работя като счетоводителка в Пазарджик - потвърди пред "България днес" Кучкова. Получавам 5 бона заплата, похвали се още изкусителката. Явява се на конкурс и е избрана сред десетки кандидати. Първоначално получава доста по-скромна заплата, но полага огромно старание, работи до късно, а понякога и през уикенда. Шефовете, които са чужденци веднага забелязват нейното упоритост и за награда в рамките на по-малко от година тя вече взима тройно повече от началото си възнаграждение.





Преди да започна работа в сферата на счетоводството Кучкова се изявяваше като модел. След като грабна титлата Мис Плеймейт сексапилната блондинка бе на гребена на вълната, участва в редица реклами шоута. Бе лице на много брандове. След като се запознава със сегашната си половинка, Елена се кротна. Тя спира да се появява по светски партита.





Мъжът до Кучкова е заможен бизнесмен в Пазарджик. Той бил против половинката му да бъде гледана от всички мъже и те да точат лиги по нея. Преди по-малко от година плеймейтката дари любимия си с дете. Кучкова роди момиче, което кръсти Изабела. Въпреки отглеждането на наследничката си Елена работи от вкъщи, когато има малко свободно време.






Четете още:

🔴 Почина младият турчин, убил Шабан Шаулич!

🔴 Наследникът на Слави е феноменален (ВИДЕО)

🔴 Роден феномен с уникална прогноза за България и света





Източник: plovdiv24





Коментари

горе