Винетките вбесиха Борисов! Изгони шефа на АПИ СНИМКИ



С караница започна заседанието на Министерския съвет премиерът Бойко Борисов. А гневът му бе насочен към шефа на АПИ Георги Терзийски заради въведените винетки за околовръстното на София и прилежащите към столицата села.

Терзийски бе извикан специално на заседанието на правителството и изслуша тирадата на Борисов прав и с наведена глава.





"И що ми ги правите сега тия неща? Зорлем да изкарвате хората да протестират. Нали знаете колко бързо ще се разправя с вас", започна Борисов.





"Тези хора гласуват ли за кмет на София? Гласуват. Какви винетки ще плащат тогава. Или репетирате дали ще ви изчистя още днес? Мога и от следобеда. Сега отиваш във всяко населено място около София, заставаш на площада и викаш като глашатай: Винетки няма да има! Тръгвай", завърши караницата към шефа на АПИ Борисов.





Припомняме, че повод за гнева на премиера е новината, че жителите от Нови Искър излязоха на протест. Това стана, след като се разбра, че винетка трябва да купят близо 20 хиляди софиянци, за да отидат на работа. Причината за това е, че в момента е платено преминаването по целия околовръстен път на София, който разделя столицата от крайните квартали, както и по третокласните шосета към Банкя, Бистрица, Панчарево и Железница.


Четете още:

🔴 Какви си купи Веска с парите от Фермата

🔴 Проблем с новите винетки: Всеки, който напише регистрационния ти номер, веднага може да разбере и адреса ти

🔴 Българка изчезна на Родос! Намериха дрехите й на брега на морето





Източник: Марица





Коментари

горе