Ясновидката Керанка: Ръсете захар в дома си, пази от 99 вида магии!





Керанка от Добрич е сред най-добрите ясновидци, които откриват болести и магии. Освен това даровитата гадателка не изпраща човек от дома си, без да му е дала съвет какво да направи, за да се избави от проблема.

Способностите Керанка получила през 1988 г. след падане от гаража на дома си. Счупила няколко ребра, била в безсъзнание около половин час. След близо година ѝ се присънил сън. В него мъртвият ѝ баща дошъл, за да ѝ каже, че в най-скоро време тя ще умре. Уплашила се. На следващата вечер отново сънувала, този път мъж, който повече приличал на скелет, отколкото на човек, бил с дълга брада. На въпроса ѝ защо е дошъл, отвърнал, че на 17 ноември тя или ще умре, или ще гледа в бъдещето на хората и ще им помага. Няколко месеца по-късно гледала за първи път – на зет си. На сутрешното кафе нещо я подтикнало и решила да вземе чашата му, за да надзърне вътре. Започнала да му говори и да предсказва какво ще му се случи до края на деня. Всичко, което предрекла, се сбъднало. И така продължава и до днес.





Керанка споделя, че когато човек седне срещу нея, първо го пита за датата, месеца и годината на раждане. Казва, че след това започва да получава информация за него – за здравето, за душата му, за близките му. Сеанси не прави във вторник и петък, защото така ѝ било заръчано свише. Ясновидката обяснява, че не знае как ѝ се дава информацията. „Виждам имена, дати, събития и аурата на човека. Виждам какви здравословни проблеми има и ако мога, му помагам с рецепта или съвет как да постъпи“, допълва тя. Най-често я търсели с въпроси за здраве, за любов, за семейството, за пари, за магии. Добричлийката обяснява, че има 99 вида магии.





„Да умреш, да не ти върви, да се разделиш, да страдаш, да се топиш… дори да се влюбиш или да напуснеш жена си и децата и да идеш при друга. Но всички магии имат давност. След определено време те престават да действат, но мястото остава прокълнато. По-лошо от магията е проклятието. Най-тежко е проклятието от близък човек – майка, баща, баба, дядо… Да те прокълне кръвен роднина. От проклятието няма спасение. Магията може да се развали, но проклятието не може“, категорична е ясновидката. Тя дава разяснения и как се развалят различните видове магии: „Може да е с вода, но трябва да е изворна, с яйце, изхвърляне в течаща вода, четат се и молитви – в някои случаи се чете Киприяновата молитва или Василиевата. Всяка магия си има начин за разваляне в зависимост от това за какво е наречена.“





Според Керанка не само ходжите правят магии, но и християните. „Някои от тях са по-силни. Имаше един ходжа. Много силен беше. Като ти направи магия, където и да си, те застига. Уплашила съм се колко магии се правят. Но трябва много да се внимава! Този, който прави, да не разваля. Трябва друг да я развали. Ако един човек направи магия и после дойдат при него, за да я развали, и той го направи – умира. Имахме такъв случай преди години. Един ходжа от Балчик бързал за някъде, отиват при него хора късно вечерта, той не разбрал, че е негова магията, и я развалил. Не мина много време и почина…“, разказва ясновидката.

На всичките си клиенти тя дава и ценни съвети как се пазят от лоши енергии. „Палете тамян и обиколете къщата си, винаги в посока, обратна на часовниковата стрелка, поръсете захар около дома си или пред вратата си, поръсете със светена вода, но без да я пипате“, казва Керанка.


Четете още:

🔴 Списъкът на чумата

🔴 Мерките в момента са грешка, след грешка, след грешка!

🔴 Ето вариант на служебна бележка от работодател при неотложно пътуване





Източник: Ретро





Коментари

горе