Война в Nova! Станкулова скочи на Гери Малкоданска СНИМКИСтуденото и дъждовно време оказва влияние на негативното настроение на българите, които след края на извънредното положение се надяваха на слънце и дълги разходки на открито. 

Често, на шега, те обвиняват родните синоптици за лошата прогноза за времето. Оказа се, че и самата Никол Станкулова го прави. Тя обвини колегите си Гергана Малкоданска и Николай Василковски за валежите в страната. 

Никол заяви, че колегите й съобщават все мрачно време, докато тя вещае слънце и топлина. "Аз все слънце поръчвам, някой от вас тайно играе танца за дъжд вечер. Разбрали сме се за тоя танц", пише тя в личния си профил в Инстаграм. 

Чаровната и вечно усмихната Малкоданска  отговори с типичния си позитивизъм, който не спира да лъха от нея. "Пускам едно слънце тук за компенсация", написа Гери и добави няколко емотиконки към поста на колежката си от Нова телевизия. 

Двете красиви синоптички служат за пример на много техни колеги и доказват, че приятелство в работна среда може да има. Не случайно се превърнаха и в любими телевизионни лица и зрителите обичат да научават прогнозата за времето от тях, дори понякога да развалят плановете им с изненадващ дъжд или студен вятър.Източник: Марица

Следваща статия:
Двама българи в екипа на историческия полет на SpaceX, извел двама US астронавти в космоса

Коментари

Видео на деня

горе