Звезди и политици изпратиха децата си на училище (УНИКАЛНИ СНИМКИ)Първият училищен звънец отново прозвуча и даде началото на новата учебна година. Макар коронавирусът без малко да отмени тържествата в цялата страна, те все пак се състояха, а в дворовете на столичните училища за поредна година имаше куп звезди и ВИП наследници, но никой от тях не носеше маска.


Родните знаменитости, бизнесмени и политици не пропуснаха да придружат децата си във важния за тях 15 септември. По традиция най-много звездни персони се събраха в двора на престижния Италианския лицей в Горна баня, където учат наследниците на елита.


Сред тях бяха спортният журналист Крум Савов, който всяка година изпраща близнаците си до училищния праг, водещата на „Търси се“ Нели Хаджийска и двамата ѝ синове, политикът от ДПС Четин Казак, както и внукът на Димитър Цонев – Янчо. Той не бе придружен от майка си Деси, която сутрин е заета с работата си в „На кафе“, а от своята баба Мариана.В суматохата не бяха забелязани тв звездите Мариана Векилска и Ани Салич. Техните наследници обаче вече са големи и нямат нужда от майчина подкрепа в първия учебен ден.
В останалите училища в столицата също имаше звездно присъствие. На тържеството по случай 15 септември в 61-во училище „Свети свети Кирил и Методий“ в „Обеля“ лично присъства Ники Кънчев, който отведе дъщеря си до класната стая.Неговият колега Светослав Иванов също бе в особено приповдигнато настроение, тъй като с половинката му Вяра изпратиха първокласничка.


Радостта от първи клас отново си припомни и фолкпевицата Кали, която изпрати на училище най-малкия от синовете си. Рекордът обаче държи депутатът от БСП Красимир Янков, който се похвали с цели трима ученици – две момчета и едно момиченце.
Източник: Ретро

Следваща статия:
Училище в София пламна с коронавирус! 8 учители са заразени

Коментари

Видео на деня

горе